Wolffkran More – macarale Wolff plus ”mai mult”, la Bauma 2019

MEq
By MEq martie 29, 2019 19:15

Wolffkran More – macarale Wolff plus ”mai mult”, la Bauma 2019

Wolffkran se prezintă la Bauma 2019 sub motto-ul Wolffkran More. Termenul ”More” – Producător, Operațiuni, Închirieri, Expertiză – reflectă gama de servicii și identitatea companiei Wolffkran, de la producător și companie de închirieri până la furnizorul de servicii pentru macarale turn de înaltă calitate. Anul acesta, vizitatorii nu numai că se pot aștepta să vadă noi macarale Wolffkran, ci și să câștige o perspectivă interesantă asupra altor domenii ale business-ului, produselor complementare și serviciilor. Acestea fac din compania Wolffkran un furnizor unic de soluții complete de ridicare pentru șantierele de construcții din întreaga lume.

La târg, Wolffkran va impresiona vizitatorii cu un trio puternic: noua macara cu braț înclinat Wolff 133 B, modelul Big Wolff 1250 B și noua macara Wolff 6020 clear (braț orizontal). Wolffkran va prezenta noua sa macara cu braț înclinat hidraulic, Wolff 133 B, ideală pentru șantierele din centrele orașelor, completând gama de macarale cu braț înclinat Wolff în intervalul de sarcini mici. ”Tânăra” macara Wolff va fi prezentată pe un portal city (city portal) și cu un sistem extern de acces. Aceasta se va alătura celui mai mare membru al familiei de modele cu braț înclinat, Big Wolff 1250 B, cu o rază a brațului de 80 m și o capacitate de ridicare de 60 t. Deși a fost văzută pe numeroase șantiere de construcții din întreaga lume de la lansarea sa pe piață în 2009, acum va fi prima dată când Wolff 1250 B se va prezenta publicului larg în cadrul unei expoziții comerciale. Nu în ultimul rând, Wolff 6020, cel mai nou membru al familiei ”clear” (cu braț orizontal) din gama de 140 m, completează trioul Wolff și va fi accesibil vizitatorilor.

Wolffkran More reprezintă o ofertă cuprinzătoare de servicii ce depășesc cu mult fabricarea de macarale. Nu numai că acoperă o gamă întreagă de servicii ce țin de activitatea de închiriere, ci și diverse produse complementare legate de macaralele turn. În acest sens, Wolffkran va expune un microbuz de service pe care vizitatorii târgului îl pot vizita pentru a vedea toate echipamentele și instrumentele. Mai mult, vizitatorii vor avea parte de un film informativ despre business-ul de închiriere Wolffkran, care va prezenta toate etapele, de la cererea clientului până la asamblarea macaralei de pe șantier. De asemenea, va prezenta și alte elemente din portofoliul său de servicii, precum sistemul de transmitere de date la distanță Wolff Link și divizia de accesorii Wolff Onsite. În fine, va introduce Configuratorul de Macarale Wolff, care le permite clienților să-și aleagă macaraua în funcție de nevoile lor.

MEq
By MEq martie 29, 2019 19:15

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest