Vizibilitate remarcabilă – capacități de manipulare pe măsură: noul telehandler Sennebogen 355E

MEq
By MEq mai 8, 2018 23:53

Vizibilitate remarcabilă – capacități de manipulare pe măsură: noul telehandler Sennebogen 355E

Sennebogen va prezenta publicului pentru prima dată la IFAT 2018 încărcătorul telescopic cu cabină liftabilă 335E, complet redezvoltat. Utilajul semnalează totodată lansarea unei noi linii de produse numită Multi Line. Noul model este mai mult decât un simplu încărcător telescopic și stabilește noi standarde în manipularea materialelor grele – fiind ideal în aplicații solicitante de reciclare sau pentru manipularea materialelor vrac secundare.

Cu o greutate operațională de 11,5 t, o înălțime maximă de stivuire de 8,5 m și capacitati de ridicare de până la 5,5 t, noul Sennebogen 355 E oferă opțiuni pentru aplicații versatile, dar are și rezerve de putere pentru o gamă variată de atașamente.

Vizibilitate mai mare – operare mai bună
Una dintre cele mai bune caracteristici ale manipulatorului telescopic 355 E este vizibilitatea pe care o oferă cabina elevată Multicab. Cabina poate fi reglată continuu prin intermediul unui buton până la o înălțime de 4,2 m – e o funcție unică la nivel mondial, disponibilă numai la mașinile Sennebogen, și oferă operatorului o vedere fără obstacole asupra mediului de lucru. Nicio componentă a utilajului nu obstrucționează vizibilitatea – un avantaj care îi permite operatorului să vadă podeaua în fiecare remorcă sau container, astfel încât materialul să poată fi încărcat cu mai multă precizie. Pe lângă siguranța și ușurarea muncii la încărcare, poziția elevată a cabinei oferă și beneficii în ceea ce privește confortul. Parbrizul dintr-o singură bucată, realizat din sticlă securizată laminată, geamurile laterale mari și plafonul din sticlă oferă o vedere perfectă și sentimentul unui spațiu de lux. Sistemul standard de suspensie cu azot al cabinei oferă operatorului un nivel suplimentar de confort în timpul lucrărilor zilnice.

Încarcă mai mult – operare mai fiabilă
Prin construcția sa robustă și componentele de înaltă calitate, Sennebogen 355 E este proiectat pentru funcționare continuă. Toate componentele sunt optimizate. Una dintre caracteristicile speciale este cinematica Z a capului brațului – o caracteristică familiară încărcătoarelor frontale. Acest lucru mărește considerabil forțele de rupere în operațiunile de umplere a cupei, ceea ce face ca utilajul să fie productiv în depozite de reciclare și instalatii de biogaz.
Motorul diesel de 103 kW se coordonează perfect cu transmisia compactă, care la rândul ei distribuie puterea pentru a corespunde cerințelor fiecărei aplicații – fie un cuplu mai mare pentru forțe mari de împingere / tragere, fie o viteză mai mare de deplasare. Este soluția ideală pentru cerințele de manipulare a materialelor, iar pe modelul 355 E este pentru prima dată când transmisia compactă este utilizată în producția de serie.

Mai multe opțiuni – flexibilitate continuă
Noul 355 E este echipat cu o gamă largă de funcții standard. Pe lângă coloana de direcție reglabilă, trei moduri de direcție și un mecanism hidraulic de schimbare rapidă, precum și puternicul circuit hidraulic, utilajul are și diferențial blocabil pe puntea spate. Cu o multitudine de opțiuni, Sennebogen 355 E poate fi personalizat pentru diferite cerințe – o opțiune de mare viteză (40 km / h), reglarea nivelului hidraulic, frână cu aer comprimat și cârlig pentru remorcă sau diverse opțiuni hidraulice. Fiecare utilaj poate fi configurat individual sau echipat ulterior cu anumite opțiuni. Datorită circuitului hidraulic suplimentar, practic toate dispozitivele atașabile pot fi operate într-o manieră multifuncțională. Acest lucru face ca noul Sennebogen 355 E să fie indispensabil în orice depozit de reciclare, dar și în alte aplicații, de la agricultură până la șantierele de construcții.

MEq
By MEq mai 8, 2018 23:53