Versatil și compact – noul telehandler Kubota KTH4815

MEq
By MEq iulie 23, 2018 14:59

Versatil și compact – noul telehandler Kubota KTH4815

Noul manipulator cu braț telescopic Kubota KTH4815, cu o masă operațională de 3 t, este o mașină versatilă, dezvoltată pentru a lucra în spații mici. Având o cabină spațioasă, dar compactă, KTH4815 poate lucra într-o gamă largă de spații de lucru, asigurând operatorului tot confortul necesar.

De la ferme până la lucrări în construcții și industrie, această mașină este un „tool carrier” multifuncțional care poate manipula ușor încărcăturile în spații strâmte. Noul Kubota KTH4815 poate ridica o sarcină de 1,4 t la o înălțime de 4,8 m, ceea ce îl face unic în categoria sa.
Motoarele Kubota sunt recunoscute pentru fiabilitatea și durabilitatea lor. În cazul de față, motorul Kubota 1505T în 4 cilindri dezvoltă 33 kW @ 2000 rpm și respectă legislația de mediu în ce privește nivelurile de zgomot și emisii. Transmisia hidrostatică este echipată cu o pompă de înaltă performanță, care garantează o distribuție eficientă a puterii către roți. Pentru o forță maximă de tracțiune, mașina are transmisie integrală permanentă (4 WD). Având două trepte de viteze (atinge 25 km/h) și pedală „inching”, KTH4815 răspunde tuturor tipurilor de condiții de lucru.
Telehandlerul Kubota KTH4815 dispune de două punți heavy duty de 8 t și angrenaje planetare pentru a asigura o bună putere de tracțiune, stabilitate și manevrarea sarcinilor grele. Blocarea diferențialului pe puntea față (opțiune) poate fi activată la cerere.

Tabloul de bord oferă operatorului o vedere de ansamblu asupra tuturor informațiilor importante, precum și o diagramă a capacității de ridicare. Utilizatorul se poate concentra complet pe ce are de făcut. Joystick-ul standard include toate butoanele necesare pentru a folosi mașina cât mai lejer. Operatorul poate selecta prin apăsarea unui buton modul de conducere și viteza; de asemenea, poate extinde brațul și comuta între funcții cu aceeași mână, fără să ia cealaltă mână de pe volan. KTH4815 are o cabină silențioasă, cu un parbriz curbat, pentru o bună vizibilitate de 360°.

MEq
By MEq iulie 23, 2018 14:59

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On GooglePlus