Update pentru tocătoarele secundare Doppstadt AK 560 și AK 635 EcoPower

MEq
By MEq februarie 12, 2018 13:00

Update pentru tocătoarele secundare Doppstadt AK 560 și AK 635 EcoPower

Noile opțiuni de benzi de evacuare spate ale tocătoarelor secundare Doppstadt AK 560 și AK 635 EcoPower au intrat în producția de serie anul trecut, în octombrie. Vor fi disponibile șase variante ale acestor utilaje, toate dotate cu cea mai recentă tehnologie. Astfel, producătorul german oferă o soluție pentru fiecare cerință și buget: compact sau de mari dimensiuni, pentru utilizarea on- sau off-road. Aceste update-uri fac utilajele mai eficiente și mai ecologice.

Disponibile cu lungimi cuprinse între 6 și 8 m, benzile de evacuare spate realizează noi înălțimi de descărcare de 4 sau 5 m, umplând mult mai ușor camioanele și containerele; totodată, sunt capabile să realizeze grămezi cu până la 25% mai înalte și mai late. Tocătorul AK 560 EcoPower este disponibil cu 2 sau 3 axe, iar AK 635 EcoPower este disponibil cu tren de rulare pe șenile sau ca semiremorcă cu 3 axe. Remorcile și șasiurile de remorcă sunt omologate pentru deplasarea pe șosele cu viteze max. de până la 80 km/h, iar modelul pe șenile se poate deplasa la două viteze diferite.

Utilajele sunt, de asemenea, prietenoase cu mediul: toate sunt echipate cu motoare puternice MTU / Mercedes Benz, care îndeplinesc cerințele legale privind emisiile finale Euromot Stage IV. Nu în ultimul rând, pentru un rezultat mai fin și fără impurități, în spatele utilajului se atașază noul coș de descărcare ce separă excesul de lungimi în timpul pregătirii deșeului lemnos și îmbunătățește structura generală a materialului.

MEq
By MEq februarie 12, 2018 13:00