Total a adus la Plantworx 2017 uleiuri speciale pentru utilaje

MEq
By MEq iunie 11, 2017 00:45

Total a adus la Plantworx 2017 uleiuri speciale pentru utilaje

În perioada 6 – 8 iunie 2017, Total Lubricants a participat la Plantworx 2017, la Bruntingthorpe Proving Ground, Leicestershire, cel mai mare eveniment live din Marea Britanie dedicat profesioniștilor din construcții interesați de echipamente, utilaje și servicii în acest domeniu.

Compania Total este familiarizată cu procesele industriale, precum cele utilizate în off-road, construcții și sectorul echipamentelor, dezvoltând o gamă de uleiuri și unsori care se potrivesc perfect cerințelor riguroase ale acestui mediu. Inginerii Total lucrează în strânsă legătură cu principalii constructori de echipamente pentru a oferi produse inovatoare care să garanteze performanța optimă a mașinilor. Gamele Total Rubia Works și TP Star MAX sunt rezultatul unei astfel de inovații, iar cei mai recenți aditivi Total Excellium Diesel vin în sprijinul acestora prin îmbunătățirea durabilității motorului, reducerea costurilor și printr-o amprentă minimă asupra mediului.

Total și-a luat un angajament față de siguranță, sănătate și mediu. Echipele sale de cercetare și dezvoltare au venit cu produse precum gama Biolubricant, care maximizează performanța, asigurând totodată un impact minim asupra mediului. De asemenea, compania se folosește de expertiza sa pentru a ajuta la optimizarea productivității. Serviciile precum sistemul de monitorizare a fluidelor ANAC permit vehiculelor și utilajelor să-și extindă intervalele de schimb, să reducă la minimum timpii de nefuncționare și să îmbunătățească eficiența costurilor pentru echipamente.

MEq
By MEq iunie 11, 2017 00:45