Tocătorul Shark de la TANA trece pe electric, pentru mai multă versatilitate și emisii zero

MEq
By MEq aprilie 8, 2018 21:14

Tocătorul Shark de la TANA trece pe electric, pentru mai multă versatilitate și emisii zero

Noul tocător electric de deșeuri industriale TANA Shark 440EM oferă aceeași versatilitate și fiabilitate cu care marca finlandeză și-a obișnuit deja clienții, dar acum este mai ecologic, cu îmbunătățiri ale emisiilor și zgomotului. Noul shredder electric va fi expus la IFAT 2018, la München.

Pe modelul electric TANA Shark, motorul diesel este înlocuit cu două motoare electrice. Operatorul poate conecta mașina la sursa de alimentare sau poate utiliza o unitate de alimentare. Un utilaj care funcționează pe bază de energie electrică – în loc de combustibil diesel – oferă avantaje atât pentru mediul înconjurător, cât și financiare. Investiția inițială se va reflecta în costuri de operare mai mici, fiind totodată mai ecologică și oferind un mediu de lucru mai curat și mai sigur datorită emisiilor zero.

În vecinătatea zonelor urbane, pe platformele de management al deșeurilor, adesea există reglementări locale privind nivelurile de zgomot. Un astfel de tocător electric de deșeuri este cu 6 dB mai silențios decât unul cu motor diesel, ceea ce face mai ușoară respectarea normelor de zgomot. De asemenea, zgomotul în exces reprezintă o problemă de siguranță a muncii. Astfel, tocătorul electric TANA Shark contribuie la crearea unui mediu de lucru mai sigur.

TANA Shark 440EM este un model pe șaisu de semiremorcă, ceea ce oferă o versatilitate mai mare. Utilajul poate fi mutat între stive și zone în cadrul unui depozit, eliminând necesitatea mutării deșeurilor și economisind timp și bani. Poate fi chiar mutat între diferite depozite, eliminând necesitatea achiziționării unui tocător pentru fiecare locație.

Tocătorul electric este modelul de top al noii linii de tocătoare industriale pentru deșeuri TANA Shark. Pe lângă banda transportoare actualizată, una dintre îmbunătățirile majore ale noii serii de modele este noul sistem de control foarte ușor de utilizat. Panourile de comandă sunt mai simple ca oricând, permițând funcționarea intuitivă a mașinii. Simbolurile și cifrele ghidează chiar și utilizatorul neexperimentat, astfel încât responsabilii depozitului au nevoie de mai puține ore pentru trainingul utilizatorilor.

MEq
By MEq aprilie 8, 2018 21:14

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On GooglePlus