Terex va prezenta la Bauma 2019 noua macara turn flat top CTT 202-10

MEq
By MEq martie 14, 2019 22:33

Terex va prezenta la Bauma 2019 noua macara turn flat top CTT 202-10

Terex Cranes va lansa oficial la Bauma 2019 noua macara turn flat top din clasa de 10 t, Terex CTT 202-10. Cu o versatilitate mai mare pentru șantiere, noua macara Terex oferă trei opțiuni de șasiu, cu selecții de bază de 3,8 m, 4,5 m și 6 m. Macaraua poate fi configurată cu tronsoane de turn H20, TS21 și TS16, cu lățimi între 1,6 și 2,1 m, astfel încât clienții să poată gestiona mai eficient inventarul componentelor, atingând însă înălțimea dorită la un cost mai eficient.

„Cu acest nou model Terex CTT 202-10, lansăm o macara foarte flexibilă și competitivă. Scopul nostru principal este întotdeauna să dezvoltăm o macara eficientă și versatilă, care să ofere clienților noștri cea mai bună rentabilitate a investiției”, spune Nicola Castenetto, Business Development Manager pentru macarale turn Terex. „Dincolo de performanța remarcabilă a produselor la un preț atractiv, proiectăm și o valoare reziduală ridicată, pentru a satisface nevoile viitoare ale clienților noștri”.

Într-o gamă largă de opțiuni, macaraua turn flat top CTT 202-10 oferă clienților 9 configurații diferite de braț, de la 25 la 65 m. Cu o diagramă de sarcină competitivă, macaraua are o capacitate maximă de 10 t la o lungime de 24,2 m, în funcție de configurația brațului, și poate ridica o sarcină de 2,3 t la o lungime maximă de 65 m. Funcția unică Terex Power Plus va permite temporar o creștere cu 10% a momentului maxim de sarcină în condiții specifice și controlate, oferind operatorului o capacitate suplimentară de ridicare (în aceste condiții).

Cabina noii macarale CTT 202-10 este destul de exclusivistă, oferind un scaun complet reglabil și comenzi prin joystick cu cursă scurtă, pentru o experiență de lucru confortabilă pe durata turelor lungi. Indiferent de condițiile meteo exterioare (vară sau iarnă), confortul interior al cabinei este garantat de sistemele de încălzire și climatizare. Display-ul mare color de 18 cm (7 inch), cu ecran anti-reflexie, furnizează informații privind operarea și service-ul.

Vitezele de ridicare, rotire și deplasare a căruciorului sunt proiectate astfel încât operatorii să poată muta și poziționa în mod eficient și precis sarcinile grele. Noul sistem de control al macaralei oferă opțiuni de configurare extinse, permițând modelului CTT 202-10 să se adapteze rapid la nevoile șantierului. Pachetul de control include funcția Terex Power Match, care îi oferă operatorului posibilitatea de a alege între performanța de operare sau consumul redus de energie, în funcție de nevoile de ridicare.

În funcție de configurația turnului, noua CTT 202-10 are o înălțime maximă sub cârlig de 76,7 m. Optimizate pentru transport, toate segmentele de turn sunt preasamblate cu scări durabile din aluminiu. Fiecare secțiune de braț dispune de o bară independentă, ce garantează lucrul sigur la înălțime pentru instalare, iar de braț sunt atatșate pasarele galvanizate.

Noua macara Terex CT 202-10 poate fi echipată cu radiocomandă, pentru o eficiență de operare mai mare, permițând operatorului să lucreze de la distanță atunci când este necesar. De asemenea, macaraua poate suporta instalarea sistemelor de perimetru și anti-coliziune disponibile, precum și a camerelor video. Totodată, poate accepta și noua generație de sistem telematic Terex T-Link. Modelul CTT 202 va fi disponibil și într-o versiune de 8 t capacitate (CTT 202-8).

MEq
By MEq martie 14, 2019 22:33

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest