Terex RT 90, o macara pentru teren acidentat eficientă în ceea ce privește costurile de operare și transport

MEq
By MEq aprilie 25, 2019 21:11

Terex RT 90, o macara pentru teren acidentat eficientă în ceea ce privește costurile de operare și transport

Macaraua pentru teren accidentat Terex RT 90 vine cu un braț telescopic din cinci secțiuni, extensibil până la 47 m, iar brațul prelungitor dublu pliabil, de 17 m, îi îmbunătățește raza și versatilitatea. Concepută pentru a fi ușor de operat, macaraua Terex RT 90 dispune de un sistem de control integrat pentru diagnosticare, are o cabină ergonomică, înclinabilă de 18 grade, și o punte accesibilă.

Operatorii au acces la informațiile de ridicare prin intermediul sistemului de control Terex IC-1, care dispune de un ecran tactil senzitiv și eficient ce afișează toate diagramele de sarcină. Joystick-urile electro-proporționale asigură operatorului comenzi precise. Setarea funcțiilor joystick-ului poate fi configurată în acord cu preferințele operatorului. Terex RT 90 oferă, de asemenea, patru moduri de deplasare – 2W, 4W și crab – inclusiv direcție independentă pe axa spate, pentru poziționarea ușoară și o versatilitate extinsă pe șantier.

Costurile pentru transportul și operarea macaralei Terex RT 90 sunt mult eficientizate. Utilajul are o lățime de doar 3 m și contragreutate detașabilă, ceea ce îi permite să fie transportat fără restricții de masă și lățime în cele mai multe situații. Sistemul central de lubrifiere al macaralei contribuie, de asemenea, la reducerea costurilor și a timpilor de service.

Terex RT 90 este în conformitate cu reglementările europene privind emisiile (și cu cele din SUA, acolo unde numele de model este RT 100US) și este disponibilă fie cu un motor Tier 4F, fie cu un motor Tier 3 pentru a răspunde nevoilor pieței mondiale. Cu o capacitate de 90 tone, Terex RT 90 este acționată de un motor Cummins QSB6.7 în 6 cilindri, ce dezvoltă 168 kW @ 2200 rpm.

„Proprietarii și operatorii de macarale au solicitat un utilaj care să aibă o gamă extinsă de capacități, cu diagrame de sarcină competitive și o rază mare”, spune Marco Busconi, Engineering Director. „Macaraua pentru teren accidentat Terex RT 90 este rezultatul acestei cereri și al feedback-ului clienților. Este eficientă din punctul de vedere al costurilor operaționale și de transport și integrează numeroase funcții intuitive, care o fac simplu și ușor de operat.”

MEq
By MEq aprilie 25, 2019 21:11

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest