Terex Ecotec lansează noul tocător TBG 630 High Speed

MEq
By MEq august 4, 2018 10:46

Terex Ecotec lansează noul tocător TBG 630 High Speed

Lider industrial în proiectarea și fabricarea echipamentelor pentru procesarea lemnului, biomasă și reciclare, Terex Ecotec a înregistrat în ultimii ani o dezvoltare semnificativă, oferind astăzi un portofoliu de produse mobile de clasă mondială pentru tăiere, mărunțire, sortare și obținerea de compost. Continuând să introducă noi tehnologii pe piață ca parte a strategiei de dezvoltare a produselor, Terex Ecotec va lansa în a doua parte a acestui an noul TBG 630 High Speed Shredder.

Acționat de un motor Scania V8 de 661 hp, TBG 630 a fost conceput pentru a oferi rate de producție de neegalat și ușurință în întreținere. Alimentatorul frontal deschis utilizează o bandă de alimentare cu racleți rezistentă, un tambur de alimentare puternic și un tambur cu ciocane de impact cu lățimea de 1,100 x 1,750 mm. Acest rotor robust vine cu o gamă largă de modele de ciocane și site personalizabile pentru a îndeplini specificațiile produsului final. Contaminanții metalici sunt întotdeauna o preocupare atunci când e folosit un utilaj de mare viteză; astfel, TBG 630 are un sistem inteligent de sortare pentru evacuarea acestor contaminanți, reducând riscul avariilor accidentale.

Designul unic al utilajului și platformele de acees pentru întreținere oferă operatorilor acces neobstrucționat pe ambele părți ale motorului, făcând service-ul o simplă sarcină. Înălțimea de descărcare a benzii transportoare de 5,1 metri maximizează capacitatea de stocare și permite operatorilor de încărcătoare frontale să îndepărteze cu ușurință materialul prelucrat. TBG 630 excelează în aplicații rapide și este foarte potrivit pentru procesarea deșeurilor lemnoase și mărunțirea deșeurilor verzi. Utilajul a fost prezentat în premieră în cadrul expoziției IFAT de la München, în perioada 14-18 mai.

MEq
By MEq august 4, 2018 10:46

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest