Soluții de control Trimble instalate din fabrică pe excavatoare Sumitomo

MEq
By MEq august 3, 2017 14:24

Soluții de control Trimble instalate din fabrică pe excavatoare Sumitomo

Sumitomo a ales Trimble ca furnizor de tehnologie pentru soluții de control al utilajelor. În strânsă colaborare cu Trimble, Sumitomo va oferi platforma de control Trimble Earthworks Grade Control pentru excavatoare ca soluție de control al utilajului pentru piața japoneză, instalată din fabrică. Soluția oferă clienților două opțiuni: 2D Machine Guidance sau 2D Machine Control. Clienții Sumitomo pot beneficia de ambele prin creșterea productivității și a calității lucrărilor terasiere.

„Compania Sumitomo este încântată că, în curând, clienții din Japonia vor avea posibilitatea de a alege instalarea direct din fabrică a opțiunilor 2D Machine Guidance sau 2D Machine Control pentru noile lor excavatoare SH200-7”, a declarat Atsuo Fukushi, director și general manager al diviziei de inginerie Sumitomo Construction Machinery.

„Colaborarea dintre Trimble și Sumitomo duce performanța excavatorului la un alt nivel cu sistemul semi-automat de controlul al mașinii Trimble Earthworks”, a declarat Troy Rigby, manager OEM pentru Trimble Civil Engineering and Construction, Asia Pacific. „Clienții noștri comuni vor beneficia de îmbunătățirea productivității și a controlului calității pe care o oferă platforma Trimble Earthworks Grade Control și integrarea pe utilajele Sumitomo.”

Sumitomo va oferi din fabrcă două opțiuni pentru ”grade control”. Opțiunea 2D Machine Guidance va include o interfață pentru utilizator proiectată de Sumitomo, utilizând display-ul integrat din cabina excavatorului. Cealaltă opțiune, 2D Machine Control, instalată din fabrică include o tabletă Android de 10 inch care rulează aplicația software Trimble Earthworks. Ambele dispun de un hardware Trimble robust, proiectat și testat pentru condițiile dure de pe șantierele de construcții.
Sistemele de control Trimble instalate din fabrică pe excavatoarele Sumitomo SH200-7 vor fi disponibile începând cu septembrie 2017.

MEq
By MEq august 3, 2017 14:24