Seria GSV de graifere CAT are acum un design îmbunătățit

MEq
By MEq ianuarie 1, 2018 14:56

Seria GSV de graifere CAT are acum un design îmbunătățit

Story Highlights

  • Noile graifere coajă de portocală Cat GSV520 și GSV520 GC prezintă caracteristici care sporesc rezistența, fiabilitatea și durabilitatea.

Related Articles

Noile graifere coajă de portocală Cat GSV520 și GSV520 GC, ce prezintă caracteristici care sporesc rezistența, fiabilitatea și durabilitatea, încorporează noi gheare pentru o încărcare ușoară și cilindri verticali ce creează un profil care facilitează rotirea mai bună și manipularea mai eficientă a materialelor vrac. Construite special pentru excavatoarele manipulatoare pe roți Cat MH3022, MH3024 și MH3026, graiferele sunt disponibile într-o configurație cu cinci gheare, atât în versiuni închise, cât și semi-închise, și oferă un nou design al mișcării de rotație.

Modelele GSV520 și GSV520 GC, ce înlocuiesc graiferele seriei GSM25, le oferă utilizatorilor posibilitatea de a potrivi graiferul în funcție de necesitățile operaționale. GSV520 GC are cel mai mic preț de achiziție și o valoare excelentă raportată la ciclul de viață; la rândul său, GSV520 oferă cel mai mic cost total de proprietate și de exploatare, precum și o performanță optimă a ciclului de viață.

Ambele graifere noi sunt potrivite pentru a fi utilizate într-o gamă largă de materiale, incluzând aici: reziduuri tocate, grinzi lungi, caroserii de mașini și deșeuri solide, la stațiile de reciclare și transfer. Performanțele sporite ale noilor graifere fac ca operațiunile de manipulare a deșeurilor să se încadreze în bugetele de reciclare și în reglementările stringente de mediu. Comparativ cu modelele precedente, GSV520 și GSV520 GC au greutăți operaționale mai reduse, pentru performanțe optime și economii de combustibil.

Durabilitate pe termen lung
Designul seriei GSV de graifere încorporează o construcție din oțel rezistent la impact, concepută să protejeze zonele vulnerabile, cum sunt cilindrii hidraulici (care au fost reproiectați pentru a oferi protecție suplimentară tijei cilindrilor), și pentru a garanta un timp de deschidere mai rapid.

Pentru un plus de durabilitate, în toate punctele de pivotare sunt utilizate bolțuri consolidate și bucșe lubrifiate. Ghearele au vârfuri interschimbabile din material turnat BHN 445-555, pentru rezistență la uzură. Ambele modele noi au o structură îmbunătățită și folosesc vârfuri de gheare care asigură o durată de service semnificativ mai mare.

În plus, diametrul bolțului în punctul articulației principale, pentru ambele modele, a fost mărit semnificativ, asigurând o durabilitate mai mare, iar GSV520 are o bucșă reproiectată în punctul de articulație. De asemenea, construcția solidă a punctului de articulație și opritoarele mai robuste cresc mai mult rezistența, iar designul cu bolț solid păstrează suporții de montare într-o poziție verticală pentru a ușura instalarea. GSV520 dispune de un inel standard de ridicare (amplasat pe partea inferioară a carcasei, pentru o versatilitate extinsă – ce permite montarea unui magnet), precum și de un nou sistem de rotire HR, ce reduce frecările interne, rezultând astfel un consum mai redus de combustibil.

Caterpillar oferă suport echipamentelor sale de lucru printr-o gamă largă de servicii pre- și post-vânzare, inclusiv consultanță cu privire la selecția atașamentelor de lucru, instruirea operatorilor, managementul echipamentelor și o gamă largă de produse de finanțare și asigurare.

MEq
By MEq ianuarie 1, 2018 14:56

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest