Rototilt a lansat un nou model de placă de compactare pentru excavatoare

MEq
By MEq septembrie 7, 2018 16:14

Rototilt a lansat un nou model de placă de compactare pentru excavatoare

Rototilt își extinde linia de produse, lansând o placă compactoare complet nouă pentru excavatoare cu greutăți operaționale între 6-12 tone. Modelul de placă C34 are o forță de vibrare de 3400 kg și poate face față la presiuni înalte pe linia de retur, caracteristică ce o face potrivită pentru utilizarea împreună cu rotoarele basculante Rototilt R2 și R3.

„Plăcile compactoare atașate la utilaje au mai multe avantaje”, spune Sven-Roger Ekström, manager de produs la Rototilt. „Unul este acela că ele facilitează compactarea în locuri greu accesibile, precum șanțurile de conducte, pe pante și ramblee. Un alt beneficiu este că acestea sporesc siguranța, deoarece oamenii nu mai trebuie să se afle în zone de lucru potențial periculoase.”
Sistemul de rotor basculant Rototilt are tot ce-i trebuie – de la sistemele de comandă până la scule și accesorii. Acest lucru le asigură o funcționalitate deplină în toate operațiile.

Plăcile compactoare Rototilt sunt o soluție mai eficientă și pe suprafețele „lipicioase” sau neregulate, nu doar în lucrările de săpături și pe planuri înclinate. De fapt, doar pe suprafețe mari, plane, un compactor tradițional este comparabil cu o placă compactoare Rototilt. La trecerea peste un material grosier, compactorul atașat la un excavator lucrează semnificativ mai bine și face față mai ușor pietrelor mari.

Specificații tehnice:
Lungime: 795 mm
Lățime: 525 mm
Înălțime 600 mm
Forța de vibrare: 3.4 t
Debit hidraulic min.: 30 l/min
Debit hidraulic max.: 250 l/min
Presiunea max.: 250 bar

MEq
By MEq septembrie 7, 2018 16:14

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest