Provocare extremă off-road pentru anvelopele BKT

MEq
By MEq mai 7, 2019 14:49

Provocare extremă off-road pentru anvelopele BKT

Când ne gândim la anvelopele Off-Highway, primul lucru care ne vine în minte sunt vehiculele specializate de mari dimensiuni – tractoarele sau camioanele. Stephen Fontenot – un texan pasionat de sportul ATV off-road – ne arată cum anvelopele Off-Highway sunt destinate nu numai pentru muncile grele, ci pot deveni și o sursă de distracție și de noi aventuri. Cu ATV-uri futuriste echipate cu anvelope BKT, Stephen ne dezvăluie secretele off-road.

Stephen a abordat anvelopele BKT acum un an, dar pasiunea sa pentru off-road începe din copilărie: „Totul a început când eram copil; unchiul meu obișnuia să mă ducă la curse off-road, iar acestea m-au cucerit imediat.” Totusi, acest sport a devenit tot mai popular pe măsură ce Stephen a crescut: „Pasiunea mea a continuat să crească în timp, iar acest sport a continuat să apropie de tot mai mulți fani. Produsele disponibile astăzi pe piață, precum anvelopele BKT, sunt tot mai numeroase, tehnologice și specifice, demonstrând că acest sport este într-adevăr în creștere” – a adăugat Stephen.

Întrebat de ce alege anvelopele BKT și nu cele ale unui alt producător, Stephen a oferit câteva argumente: „Principalele avantaje ale anvelopelor mele BKT sunt versatilitatea lor: acestea sunt moi pe suprafețele cele mai grele. Compozitia lor este suficient de moale pentru o experiență de condus confortabilă și totodată destul de dură pentru a oferi aderență pe teren accidentat. Anvelopele au o tracțiune excelentă pe toate tipurile de suprafețe, sunt foarte rezistente la uzură, au un design frumos, iar canelurile adânci ale amprentelor permit curățarea cu ușurință chiar și de cel mai dificil noroi. Toate acestea sunt motive pentru care le-aș recomanda. Dacă sunteți în căutarea unei anvelope versatile, atunci BKT este singura soluție pentru nevoile voastre.”

În mod specific, Stephen Fontenot folosește anvelopa AT 171, ce oferă cu o tracțiune excelentă atât în teren umed și noroios, cât și în terenuri nisipoase. Este deosebit de rezistentă și robustă, ceea ce o face un produs ideal pentru provocările ATV.
BKT este un fan al aventurierilor precum Stephen Fontenot, care acceptă întotdeauna provocările!

MEq
By MEq mai 7, 2019 14:49

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest