Primele macarale mobile Zoomlion pentru piața europeană includ unități de mișcare Brevini

MEq
By MEq aprilie 2, 2019 17:50

Primele macarale mobile Zoomlion pentru piața europeană includ unități de mișcare Brevini

Producătorul chinez de utilaje Zoomlion a ales să folosească troliuri hidraulice cu transmisie planetară și reductoare de rotire Dana Brevini pe prima sa linie de macarale mobile tot-teren din Europa. Proiectate și fabricate în Italia de către Zoomlion, macaralele tot-teren ATC 960 și ATC 1000 au fost concepute pentru a avea calități superioare – manevrabilitate, capacități bune de ridicare și confort pentru operator. Utilajele sunt programate pentru producție în 2020 și își vor face debutul la Bauma 2019.

„Noua noastră linie ATC de macarale tot-teren a fost proiectată pentru a avea cele mai bune caracteristici din clasă, astfel încât să satisfacă așteptările ridicate ale cumpărătorilor europeni”, a declarat Davide Cipolla, director general al Zoomlion CIFA Europe. „Dana este furnizor pentru CIFA de peste 20 de ani, motiv pentru care avem încredere că inginerii săi pot furniza produse care să ofere performanță și fiabilitate”.

Troliurile hidraulice cu transmisie planetară Brevini au un design compact, modular, care permite producătorilor de vehicule să specifice rapoartele de transmisie și să aleagă dimensiunea optimă a transmisiei, îndeplinind nevoile de aplicație în ceea ce privește viteza, tracțiunea și capacitatea de frânare. Potrivite pentru utilizarea în condiții severe, reductoarele de rotire Bravini folosesc un design planetar care rezistă la valori ridicate ale cuplului într-un pachet compact, cu eficiență ridicată.

„Dana are zeci de ani de experiență în a ajuta proprietarii de utilaje de construcții să lucreze în cele mai dure medii din lume”, a declarat Aziz Aghili, președinte al Dana Off-Highway Drive & Motion Technologies. „Așteptăm cu nerăbdare să ne folosim expertiza pe măsură ce Zoomlion își extinde oferta de macarale mobile pe piețele globale.”

MEq
By MEq aprilie 2, 2019 17:50

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest