Opțiune Trimble Ready instalată din fabrică pe buldozerele Liebherr PR736 din Generația 8

MEq
By MEq aprilie 25, 2019 10:00

Opțiune Trimble Ready instalată din fabrică pe buldozerele Liebherr PR736 din Generația 8

Trimble și Liebherr au anunțat introducerea unei opțiuni Trimble Ready din fabrică pentru noile buldozere Liebherr PR736 din Generația 8. PR736 Buldozerele Generation 8 livrate direct de la fabrica Liebherr sunt acum pregătite pentru instalarea platformei Trimble Earthworks Grade Control, reducând semnificativ costul și complexitatea instalării acestui sistem.

Anunțul a fost făcut la Bauma 2019, cel mai mare târg internațional pentru utilaje de construcții, utilaje miniere, vehicule și echipamente de construcții. Acum, la achiziționarea unui buldozer Liebherr PR736 Generation 8, este disponibilă opțiunea instalării unui kit de bază Trimble Earthworks. Acest kit de bază oferă hardware-ul de montare, suporții și un sistem de cabluri integrat care permite o instalare mai ușoară a platformei Trimble Earthworks.

„Prin oferirea unei opțiuni Trimble Ready, clienții beneficiază acum de o soluție care permite instalarea rapidă și ușoară a Trimble Earthworks”, a declarat Johannes Neureiter, manager de produs, Liebherr. „Contractorii folosesc din ce în ce mai mult tehnologia de construcție pe șantier, iar această nouă opțiune face instalarea mai integrată și mai puțin costisitoare pentru clienții noștri.”

„Introducerea unei opțiuni Trimble Ready pentru buldozerul Liebherr PR736 Generation 8 susține angajamentul nostru de a oferi producătorilor de echipamente și clienților acestora tehnologie de construcție care să le maximizeze productivitatea și rentabilitatea”, a spus Jean Francois Sourdoire, OEM business manager, EMEA pentru Trimble Civil Engineering and Construction. „Făcând mai ușoară și mai puțin costisitoare instalarea tehnologiei Trimble, clienții Liebherr pot avea acum o rentabilitate a investiției mai rapidă de la echipamentul lor Trimble”.

SITECH, rețeaua globală de distribuție Trimble, oferă servicii de instalare, instruire personalizată și suport tehnic local pentru platforma Trimble Earthworks instalat pe buldozerul Liebherr PR736 Generation 8. Dealerii SITECH știu cum să aplice soluțiile Trimble Connected Site pentru a îmbunătăți în mod eficient productivitatea mașinilor.
Opțiunea Trimble Ready pentru buldozerele Liebherr PR736 Generation 8 este așteptată să fie disponibilă începând cu al patrulea trimestru al lui 2019.

MEq
By MEq aprilie 25, 2019 10:00

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest