Noul Sennebogen 855 E Hybrid extinde gama excavatoarelor manipulatoare pentru deseuri și operațiuni portuare

MEq
By MEq septembrie 27, 2018 15:31

Noul Sennebogen 855 E Hybrid extinde gama excavatoarelor manipulatoare pentru deseuri și operațiuni portuare

Având reputația unui specialist în aplicațiile de manipulare a materialelor, Sennebogen adaugă un nou utilaj în portofoliul său de produse în 2018. Cu sistemul său de recuperare a energiei, noul 855 E Hybrid își găsește perfect locul între modelele 850 E și 860 E. Această adăugare practică între modelele existente îi va permite companiei să răspundă și mai eficient cerințelor individuale ale clienților și va asigura utilajul potrivit poate orice provocare din domeniul manipulării deșeurilor și al operațiunilor portuare.

Gamele Sennebogen 850 și 860 s-au impus în întreaga lume în ultimii ani, în special în operațiuni portuare. Pentru a fi și mai bine echipate pentru cerințele viitoare ale clienților – întrucât diferitele zone de aplicabilitate și scopuri necesită adesea specificații diferite ale mașinii – acum există o nouă opțiune, sub forma modelului Sennebogen 855 E Hybrid.

Clienții vor putea alege între modelele 850 E, 855 E Hybrid și 860 E Hybrid, în funcție de performanțele și prioritățile lor de aplicabilitate. Noua generație 855 E Hybrid are un motor diesel puternic de 231 kW, care respectă standardele de emisii Tier 5, inclusiv funcțiile idle stop (oprire la relanti) și EcoMode. Este disponibilă și o versiune Tier 3a cu 224 kW și un motor de 224 kW și un motor electric. Lungimile de braț ale mașinii variază de la 17 m până la 21 m. Chiar și cu cel mai lung braț, mașina poate oferi o capacitate de ridicare de 7,7 t, rămânând în limitele de siguranță operațională.

În aplicațiile care presupun manipularea continuă a materialelor, iar înălțimea echipamentului trebuie modificată în mod corespunzător, sistemul Green Hybrid oferă asistență de putere și face ca nevoia de putere de la motorul diesel să fie mai redusă. Acest lucru are ca rezultat economii sistematice de combustibil. Fiabilitatea și siguranța acestui sistem au fost dovedite în utilizarea mașinilor pe tot globul. Un cilindru de recuperare a energiei montat la baza brațului între cei doi cilindri de ridicare compensează greutatea brațului în funcțiune, reducând semnificativ costurile cu energia cu până la 30%. Acest cilindru hidraulic suplimentar stochează energia produsă la coborârea brațului, în cilindrii de gaz comprimat plasați în partea din spate a mașinii. Odată acumulată, această energie este disponibilă pentru următoarea mișcare de ridicare. Principiul este similar cu al unui arc care este comprimat, iar când este lăsat să se extindă, eliberează energia. Împreună cu tehnologia Green Efficiency, se obține o eficiență energetică maximă.

Utilajele Sennebogen din Seria E oferă operatorilor un spațiu de lucru confortabil, cu o vedere de ansamblu ideală din cabina elevată (ca standard). Odată cu noua Maxcab, lansată la mijlocul lui 2017, Sennebogen trece la alt nivel. Cabina este acum cu 70 mm mai lungă. Setările scaunului pot fi personalizate pentru a se potrivi oricărui operator și tip de braț, cu elemente de operare amplasate ergonomic și multe spații de depozitare. Testată și perfecționată timp de 20 de ani, noua cabină Maxcab încă e dotată cu ușă glisantă, din motive de siguranță și confort. De asemenea, încorporează numeroase alte optimizări, ca rezultat al celor două decenii de experiență. Cu variante suplimentare de cabină, de la Maxcab Industry până la Mastercab, utilajele pot fi adaptate mai ușor ca niciodată oricăror cerințe.

MEq
By MEq septembrie 27, 2018 15:31

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest