Noul rotor basculant Rototilt R1 cu sistem ICS e cel mai mic din gama producătorului

MEq
By MEq mai 25, 2018 20:31

Noul rotor basculant Rototilt R1 cu sistem ICS e cel mai mic din gama producătorului

Cel mai nou rotor basculant de la Rototilt, modelul R1, este conceput pentru utilaje compacte între 1,5 și 3,5 tone. Se bazează pe același concept ca modelele mai mari ale platformei R, cu rotor integrat și o mai mare flexibilitate în combinație cu diferite sisteme de control.

„Cu rotoarele basculante R1 și R2, linia noastră de produse cu sistem de control inteligent ICS este acum completă. Clienții au acum la dispoziție o gamă mai largă din care pot alege, indiferent de dimensiune”, spune Sven-Roger Ekström, Product Manager la Rototilt Group AB.

Segmentul utilajelor compacte este în continuă creștere, cu mașini din ce în ce mai puternice și mai avansate tehnologic. O caracteristică nouă importantă a rotorului basculant Rototilt R1 este compatibilitatea sa cu sistemul de control (ICS – Innovative Control System), care are o gamă largă de funcții inteligente. De pe display-ul din cabină, operatorii pot face cu ușurință setările necesare și au o vedere completă asupra sistemului rotorului basculant. Rototilt R1 înlocuiește modelul Rototilt RT10. Specificațiile și opțiunile pot varia în funcție de piață.

Noul și cel mai mic model din oferta producătorului suedez – R1 – este lansat pe piața la scurt timp după ce la începutul lunii mai a fost prezentat cel mai mare rotor basculant din lume, R9, destinat excavatoarelor din categoria de 30-40 tone.

MEq
By MEq mai 25, 2018 20:31

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest