Noul Brokk 70: 100% mai multă putere decât modelul anterior

MEq
By MEq aprilie 22, 2019 23:06

Noul Brokk 70: 100% mai multă putere decât modelul anterior

La Bauma 2019, Brokk a introdus un nou robot pentru demolări. Aceasta vine după ce, anul trecut, Brokk a lansat patru noi modele, extinzând gama de roboți Brokk SmartPower. Noul Brokk 70 este soluția perfectă pentru demolari sigure, mecanizate și eficiente în cele mai strâmte spații. Comparativ cu predecesorul său, Brokk 70 are o putere de demolare cu peste 100% mai mare, integrează cea mai recentă tehnologie Brokk SmartPower, precum și un sistem hidraulic puternic și bine ajustat.

Brokk 70 este o dovadă a progresului tehnic din ultimul deceniu al producătorului scandinav. Expertiza Brokk a adus puterea maximă într-un pachet de mici dimensiuni, acesta fiind cel mai mic robot pentru demolări din lume. Inovatorul sistem electric de propulsie Brokk SmartPower își mărește puterea de la 5,5 kW la 9,8 kW și îi permite robotului să lucreze cu un ciocan hidraulic de două ori mai mare decât predecesorul său. Luate laolaltă, aceste noi caracteristici duc la o creștere cu 100% a puterii de demolare față de modelul anterior, Brokk 60.

Combinația dintre tehnologia Brokk SmartPower și sistemul hidraulic îmbunătățit duce la mișcări mai clare și mai precise, făcând utilajul mai fluid și mai rapidă ca oricând. În plus, sistemul hidraulic mai puternic și mecanica reproiectată a utilajului îi permit să ridice și să folosească atașamente mai grele și mai puternice.

Brokk 70 vine cu mai multe atașamente noi. Noul ciocan hidraulic Brokk BHB105 cântărește puțin peste 100 kg și are caracteristici avansate, precum pulverizator de apă pentru suprimarea praful și răcire cu aer pentru lucrul în medii cu temperatui ridicate. Noua freză cu tambur Brokk BDC40 aduce în premieră puterea reală de frezare în segmentul celor mai mici roboți pentru demolare. Iar noul graifer pentru demolare Brokk G32 este instrumentul perfect în demolări ușoare.

Totuși, Brokk 70 păstrează aceleași dimensiuni extrem de compacte ca și predecesorul său. Toată această putere și tehnologie vine într-un pachet care cântărește doar 560 kg, încape pe cele mai înguste uși și poate fi transportat într-un lift obișnuit de pasageri. Și, foarte important, are nevoie pentru a funcționa de o siguranță de doar 16 Amp.

MEq
By MEq aprilie 22, 2019 23:06

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest