Noul Bauer BG 15 H ValueLine – compact, flexibil și eficient

MEq
By MEq iunie 9, 2018 22:26

Noul Bauer BG 15 H ValueLine – compact, flexibil și eficient

Bauer Maschinen GmbH inovează în gama ValueLine odată cu modelul complet reproiectat Bauer BG 15 H. Această inovație de ultimă generație îndeplinește în mod specific cerințele unui utilaj extrem de funcțional și rentabil în segmentul utilajelor mici de foraj rotativ și se remarcă prin dimensiunile de transport extrem de compacte. Eficiență, mobilitate, flexibilitate și confort crescute – Bauer BG 15 H este o demonstrație clară de funcționalitate și, totodată, oferă toate avantajele necesare pentru a face față provocărilor șantierelor de construcții de mici dimensiuni.

Odată cu noua generație de utilaje de foraj rotativ, Bauer continuă să se bazeze pe motoarele diesel Caterpillar de 186 kW pentru o performanță puternică și un consum redus de combustibil. Sistemul hidraulic optim reglat și-a demonstrat deja calitățile în practică pe modelul mai mare Bauer BG 26 și are un impact direct asupra consumului de combustibil. Aceasta oferă lui BG 15 H un nivel ridicat de eficiență în timpul operațiilor zilnice de foraj. O adâncime de foraj de până la 21 m în operarea cu troliu cu un singur strat reduce semnificativ uzura. Și chiar cu tuburi de foraj de până la 4 m în timpul forajelor cu bare Kelly, inovația de la Bauer face un salt uriaș în ceea ce privește eficiența.

Bauer BG 15 H este disponibil în două configurații diferite și, prin urmare, este extrem de flexibil și versatil. Modelul standard, de exemplu, nu numai că oferă o adâncime de foraj de 32 m, dar și opțiunea de „foraj sub catarg”. În plus, „versiunea modernizată” oferă clienților opțiunea de foraj la o adâncime de până la 44 m și procesul de foraj CFA.

Un punct forte este utilajul purtător BT 50, complet regândit și reproiectat de Bauer, care oferă acum o gamă largă de beneficii chiar și pentru utilajele mici. Platforma de service integrată permite accesul facil la toate punctele de întreținere și service ale structurii superioare și, totodată, îndeplinește cele mai înalte standarde de securitate. Împreună cu o lățime de transport de doar 2,5 m, acest sistem este unic în lume.

Alte aspecte-cheie ale reproiectării se axează pe confortul operatorului. Datorită noului concept de operare, toate funcțiile esențiale de lucru pot fi controlate prin joystick. Afișajele, comenzile operaționale și scaunul pneumatic al operatorului alcătuiesc o unitate ergonomică. BG 15 H aduce, de asemenea, un nou nivel de confort pentru întreținere: tunelul central garantează o înălțime de transport de doar 3,3 m și servește ca spațiu de service. Aceasta înseamnă că toate punctele de întreținere și service pot fi accesate convenabil de pe ambele părți ale utilajului.

MEq
By MEq iunie 9, 2018 22:26

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest