Noua macara tot-teren Demag AC 300-6 este mai performantă și mai versatilă

MEq
By MEq august 7, 2017 12:19

Noua macara tot-teren Demag AC 300-6 este mai performantă și mai versatilă

Noua macara tot-teren Demag AC 300-6 cu șase axe, din clasa de 300 t, este dotată cu un braț principal de 80 m și este prima macara cu aceste dimensiuni din gama Demag echipată cu vârf rabatabil (înclinabil). Oferă forța, accesibilitatea și versatilitatea necesare în realizarea unor sarcini exigente la costuri de operare și transport mai scăzute decât modele similare din clasa sa.

Demag AC 300-6 combină raza mare cu puternica diagramă de sarcină pentru a oferi eficiență la înălțime mare sau la rază maximă. Brațul principal de 80 m poate efectua lucrări la înălțimi de până la 78 m sau la o rază de 74 m, fără vârf auxiliar. Este ideal pentru montarea macaralelor turn, cu o capacitate maximă de ridicare de 15 t cu brațul principal extins la 80 m. De asemenea, modelul AC 300-6 este cel mai mic din gama de macarale Demag ce pot fi echipate cu vârf înclinat, pentru a atinge raze superioare și a depăși obstacole la înălțime, atingând o lungime maximă a sistemului de 118 m. Sistemul dovedit cu sistem vârf înclinat este identic cu cel al modelelor AC 350-6 și AC 1000-9 și asigură o manipulare sigură și rapidă.

Incluzând cele mai recente inovații Demag, precum sistemul de control IC-1 Plus și un concept cu motor unic, cu sistem inteligent de management al motorului, Demag AC 300-6 îmbunătățește productivitatea pentru a reduce costurile de operare. Sistemul de control IC-1 Plus calculează în timp real capacitățile de ridicare și ajută operatorul în manevrarea în condiții de siguranță a macaralei. De asemenea, permite poziționarea asimetrică a picioarelor de calare. Astfel, macaraua poate să efectueze lucrări rezervate în mod obișnuit pentru modele mai mari. Demag AC 300-6 este echipată cu un singur motor, cu funcție „start and stop” pentru a reduce timpul de funcționare în regim de relanti și numărul total de ore, contribuind la reducerea costurilor cu combustibilul și la menținerea valorii reziduale a macaralei.

Demag AC 300-6 utilizează un număr mare de piese interschimbabile cu familia Demag cu 5 axe de macarale tot-teren. Mai mult, extensia dublu pliabilă de 21 m a brațului principal al macaralelor Demag cu 5 axe este compatibilă cu AC 300-6.
Designul compact al macaralei Demag AC 300-6 înseamnă o lungime de 15,3 m și o lățime de 3 m. Macara se poziționează ușor pe șantier, datorită direcției active pe toate roțile, care permite o manevrabilitate excelentă în spații strâmte. Pe șosea, Demag AC 300-6 se încadrează în limitele de încărcare pe axă de la sub 12 t până la 16 t și se poate deplasa cu viteze de până la 85 km/h. De asemenea, are o capacitate de încărcare suplimentară de 800 kg pentru transportul unor accesorii suplimentare de ridicare.

MEq
By MEq august 7, 2017 12:19