Nokian Tyres introduce o nouă linie de anvelope on- și off-road pentru camioane

MEq
By MEq august 22, 2018 20:36

Nokian Tyres introduce o nouă linie de anvelope on- și off-road pentru camioane

Împlinind 120 de ani de activitate, Nokian Tyres continuă să-și extindă sistematic portofoliul de produse pentru camioane și autobuze. Ultima noutate este gama de produse Nokian R-Truck pentru utilizarea on- și off-road, în aplicații terasiere și forestiere.

„Utilizarea on- și off-road impune cerințe speciale, chiar contradictorii pentru o anvelopă de camion”, spune Teppo Siltanen, managerul de produs al Nokian Heavy Tyres. „Sunt două lumi diferite – șoselele cu asfalt neted versus șantierele terasiere sau drumurile noroioase forestiere. Linia de produse Nokian R-Truck e un compromis excelent între cele două lumi.”

În off-road, toate anvelopele Nokian R-Truck au un model deschis și caneluri largi care asigură o autocurățare bună în suprafețe moi, precum noroi, nisip și zăpadă. Acest lucru îmbunătățește atât aderența, cât și fiabilitatea. Mai mult, au un compus special de cauciuc care este foarte rezistent la tăieturi și fisuri. Acest lucru reduce riscul deteriorării anvelopei pe suprafețe dure. Pneurile au, de asemenea, ejectori pentru pietre în canelurile principale, care le măresc durata de viață.
On-road, anvelopele Nokian R-Truck au un kilometraj excelent, datorită modelului de uzură uniform și temperaturii reduse. Mai mult, anvelopele își păstrează proprietățile bune pe toată durata vieții. Banda de rulare non-direcțională este, de asemenea, silențioasă și are o rezistență scăzută la rulare.

Design inovator
„Seria Nokian R-Truck reprezintă cu adevărat vârful tehnologic în designul de anvelope”, spune Teppo Siltanen. „Banda de rulare non-direcțională, modelul deschis al benzii de rulare cu blocuri mari și chiar designul flancului sunt foarte moderne.”
Fidelă tradiției Nokian Tyres, noua serie Nokian R-Truck este potrivită pentru utilizarea all-season. Toate anvelopele au aprobare 3PMSF și se comportă la fel atât pe drumuri înzăpezite, cât și pe asfalt încins.

Seria Nokian R-Truck constă din 3 modele:
– Nokian R-Truck Steer – Proiectată pentru utilizare all-season pe axe directoare pentru camioane on- și off-road, Nokian R-Truck Steer excelează în condiții dificile. Ejectorii de pietre din canelurile principale prelungesc durata de viață a anvelopei, în special pe suprafețe dure.
– Nokian R-Truck Drive – E o anvelopă all-season pentru punți motoare, proiectată pentru camioane on- și off-road ce operează în condiții dificile și pe diverse suprafețe. Banda sa de rulare are blocuri mari care oferă durabilitate și reduc tăieturile și uzura în medii dificile.
– Nokian R-Truck Trailer – O alegere fiabilă pentru utilizarea all-season pe remorci, Nokian R-Truck Trailer este optimizată pentru folosirea în conditii intense on- și off-road și pe remorci forestiere. Canalele sale principale au ejectori de pietre care reduc riscul deteriorării anvelopei.

MEq
By MEq august 22, 2018 20:36

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest