Noi troliuri de ridicare disponibile pentru macaralele turn Potain

MEq
By MEq octombrie 10, 2018 13:58

Noi troliuri de ridicare disponibile pentru macaralele turn Potain

Manitowoc pune la dispoziția macaralelor turn Potain o nouă gamă de troliuri de înaltă performanță (HPL – High Performance Lifting). Acestea aduc în industrie noi niveluri de viteză, control și eficiență. Cu un design inovator și cea mai recentă tehnologie de control al frecvenței, troliurile au un consum optim de energie, combinat cu o gamă mai largă de viteze de ridicare.

Productivitatea este consistent crescută cu troliurile HPL, deoarece vitezele de ridicare sunt de până la două ori mai mari decât cele ale troliului mai vechi 75 LVF. De cealaltă parte, controlul este îmbunătățit cu viteze de înaintare de două ori mai încete decât la 75 LVF. Aceste caracteristici, în combinație cu noul sistem de management al frânării motorului și cu noua arhitectură ce facilitează operațiile de întreținere, fac troliurile HPL nu doar să accelereze timpii de construcție, dar și să îmbunătățească per ansamblu confortul de operare, calitatea și precizia poziționării sarcinilor.

Această performanță îmbunătățită vine cu costuri operaționale optimizate, deoarece consumul de energie este redus și întreținerea ușoară. În plus, cu funcția Power Control este posibilă limitarea puterii electrice maxime necesare pentru funcționarea unei macarale, fără a afecta vitezele de lucru reduse (low-load) și fără sarcină (no-load).

Modelele din noua gamă de troliuri sunt: 75 HPL 25, 75 HPL 30, 75 HPL 35 și 75 HPL 40. Capacitățile de cabluri variază de la 539 m până la 956 m și pot fi utilizate cu o gamă largă de macarale Potain, inclusiv pe cele mai recente modele topless și luffing jib (braț înclinat). Modelele compatibile includ: MDT 349 L16, MDT 389 L16, MR 295 H16, MR 225A, MDT 249 J12 și MDT 269 J10.

MEq
By MEq octombrie 10, 2018 13:58

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest