Noi modele de generatoare Himoinsa în gama Silent Plus

MEq
By MEq septembrie 12, 2018 15:46

Noi modele de generatoare Himoinsa în gama Silent Plus

Himoinsa a dezvoltat pentru piața de închiriere noi modele în gama Silent Plus, care oferă emisii scăzute de zgomot și durate lungi de funcționare. Obiectivul companiei este de a oferi pieței o gamă largă de generatoare cu emisii reduse de zgomot, cu motoare Yanmar, FPT și Scania, într-o plajă de puteri cuprinsă între 20 și 550 Kva.

Modelelor care deja au fost dezvoltate li se adaugă acum grupurile electrogene HRFW S+ și HRFW S+ (cu motoare FPT și Scania) care au niveluri reduse de zgomot, ceea ce le face unele dintre cele mai competitive modele pentru zone urbane, evenimente sportive, muzicale și culturale, unde restricțiile de zgomot impun generatoare din ce în ce mai silențioase.

Nivelurile reduse de emisii de zgomot au fost obținute datorită optimizării designului prizelor de aer și ieșirilor. De asemenea, a fost inclus ca dotare standard un sistem de evacuare „dual-core”, care se alătură materialelor izolatoare de înaltă calitate, cum ar fi vata minerală de înaltă densitate, de 100 mm, și blocurile silențioase, dimensionate specific pentru ansamblul motor-alternator și pentru caracteristicile sale dinamice.

Noul design prevede, de asemenea, izolarea completă a panoului de comandă, pentru toate modelele seriilor HRFW S+ și HRSW S+. Acesta rămâne izolat de restul compartimentului pentru a evita emisiile de zgomot atunci când ușa este deschisă pentru accesul la panou.

Pentru a garanta cea mai mare durată de funcționare, în anumite cazuri au fost adăugate rezervoare de mare capacitate. Toate motoarele au control electronic al injecției, garantând un timp de funcționare de cel puțin 24 de ore și, în unele cazuri, până la 35 de ore. Aceasta înseamnă mai mult de patru zile lucrătoare, fără a fi nevoie de realimentare.

Gama Silent Plus dispune de supape de scurgere pentru a ușura curățarea radiatorului. Grupurile electrogene din această gamă care au motoare FPT și Scania includ, de asemenea, senzori de detectare a nivelului scăzut de lichid de răcire pentru un control și mai precis. Funcțiile opționale includ ieșiri Powerlock cu 100% din capacitatea nominală a generatorului, pentru o conexiune rapidă, simplă și sigură.

MEq
By MEq septembrie 12, 2018 15:46

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest