MX, ultima noutate Metso în materie de concasoare cu con

MEq
By MEq martie 29, 2017 00:02

MX, ultima noutate Metso în materie de concasoare cu con

Metso a prezentat la începutul lui martie, la Conexpo, o tehnologie revoluţionară de concasare a rocilor. Concasorul cu con Metso MX are la bază tehnologia patentată Multi-Action, care îmbină într-un singur concasor axul flotant (cu sistem hidraulic la capătul inferior al arborelui) cu batiul rotativ. Noul concasor reprezintă un salt uriaș în termeni de profitabilitate, reducând costurile operaționale cu 10% și oferind o disponibilitate de lucru cu 10% mai mare comparativ cu concasoarele cu con tradiționale.

„Producătorii de agregate se confruntă cu o presiune tot mai mare în ceea ce priveşte eficiența și managementul costurilor. Pentru a îndeplini aceste cerințe, am regândit elementele de bază ale concasării și am îmbinat experiența noastră îndelungată în materie de diferite tehnologii de concasare cu con şi cunoștințele noastre tehnologice extinse. Au fost unite două metode individuale de concasare, ce au la bază un ax flotant și un batiu rotativ, și, ca rezultat, am creat MX Cone cu tehnologie Multi-Action“, spune Jouni Mahonen, vicepreşedinte, Global Sales & Product Support la Metso.

Conceput pentru cele mai solicitante tipuri de rocă și cu un accent special pe caracteristicile automate de ajustare, Metso MX permite operațiuni extrem de eficiente și rentabile. De asemenea are un raport foarte ridicat de mărunţire, oferind un produs finit de calitate ridicată în materie de formă și consistență, esenţiale în aplicații de agregate. Designul său robust face ca Metso MX să fie foarte potrivit pentru aplicații miniere solicitante.

Tehnologia inovatoare Multi-Action
Avantajul cheie al tehnologiei Multi-Action, patentate de Metso, este reglarea ușoară sub sarcină și reducerea uzurii, fără a fi necesară oprirea procesulului de lucru. Acest lucru poate fi acum combinat cu durata extinsă de viaţă şi o mai bună protecție mecanică. Designul optim al camerei de măcinare, cursa de direcţie și acțiunea de concasare distribuită în mod eficient conduc la o mișcare finală de concasare „rock-on-rock”. Acest lucru, împreună cu tehnologia inovatoare Multi-Action, duce la intervale extinse de întreținere și la o producție mai mare.

Metso MX oferă, de asemenea, protecție ridicată împotriva obiectelor ce pătrund accidental înăuntru și nu pot fi concasate, precum şi la supraalimentare, graţie distanței de eliberare maximizate. Concasorul poate utiliza până la 70% din masa noilor piese de uzură – o rată de utilizare record. Graţie designului inteligent al concasorului, caracteristicile de calitate ale tuturor fracțiilor finale produse îşi păstrează consistența pe toată durata de viață a pieselor de uzură.

MEq
By MEq martie 29, 2017 00:02

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest