Metalgalante lansează mixerul de beton autoîncărcabil Carmix 45FX

MEq
By MEq martie 6, 2019 17:12

Metalgalante lansează mixerul de beton autoîncărcabil Carmix 45FX

Metalgalante va prezenta la ediția din 2019 a Bauma mixerul de beton Carmix 45 FX, ce extinde gama de mixere autoîncărcabile din care mai fac parte modelele Carmix 25 FX și Carmix ONE. Această mașină compactă, ușor de manevrat și cu întreținere redusă este cea mai eficientă și mai economică soluție pentru producerea betonului de calitate în orice condiții și pe orice șantier.

Productivitatea ridicată și agilitatea cu care se mișcă fac din Carmix 45 FX mixerul de beton perfect pentru toate situațiile care necesită putere, versatilitate și precizie. Ușurinta cu care se conduce, dimensiunile compacte (4,50 m înălțime x 7,750 m lungime) și transmisia integrală sunt calități care îi permit acestui mixer autoîncărcabil să se deplaseze lejer atât în spații limitate, cât și pe drumuri accidentate.

Carmix 45 FX a fost conceput având o capacitate a mixerului de 6100 litri, cu o capacitate de amestec de 4,5 m3, ceea ce înseamnă că poate produce o cantitate însemnată de beton într-un timp scurt. Sistemul compus dintr-un dublu șnec de amestec și un tambur acționat de un motor hidraulic și o cutie de viteze cu mecanisme planetare produce un mix de material omogen și compact. Sistemul hidraulic automat de încărcare contribuie la acest rezultat: cupa cu o capacitate de 600 litri încarcă agregatele în tambur în cantitatea adecvată, fără pierderi de material. E nevoie de 8 cupe pentru umplerea tamburului. Mai mult, Carmix 45 FX are o cabină încăpătoare (opțional, închisă) cu structură ROPS/FOPS pentru o siguranță maximă a operatorului. Scaunul operatorului este reversibil, permițându-i să aibă o vizibilitate perfectă atunci când se deplasează pe șantier.

La fel ca toate produsele Carmix, instrumentele de control și monitorizare ale acestui model sunt foarte importante: Carmix 45 FX este echipat cu sistem de cântărire Load Cells, care permite măsurarea, cântărirea și programarea oricărui tip de material, pentru a crea amestecul perfect direct pe șantier. Acest lucru este posibil datorită celor patru celule cu senzor de sarcină, controlate de un computer programabil încorporat. Celulele sunt amplasate în partea inferioară a tamburului pentru a acționa ca senzori de sarcină exact acolo unde are loc amestecul (tehnologie standard RMC PLANT). În comparație cu sistemele care utilizează senzori de presiune pe cupă, acest sistem asigură: controlul direct al elementelor unde se realizează amestecul (inclusiv masa reală a apei, pentru optimizarea raportului apă/ciment), o precizie mai mare, o abatere a masei de 3 până la 5%, similară celei din stațiile de beton cele mai sofisticate, și verificarea produsului finit.

MEq
By MEq martie 6, 2019 17:12

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest