Manitowoc introduce pe macaralele Potain lift pentru operator prin interiorul turnului

MEq
By MEq decembrie 10, 2018 21:37

Manitowoc introduce pe macaralele Potain lift pentru operator prin interiorul turnului

Manitowoc a lansat oficial un ascensor pentru operator, deplasabil pe interiorul turnului macaralelor Potain. Sistemul Potain Cab-IN permite deplasarea rapidă, ușoară și sigură spre și dinspre cabina macaralei, fără a renunța la scara de acces obișnuită a turnului. Acesta se potrivește în toate sistemele K-mast cu secțiuni de 1,6 m, 2 m și 2,45 m. De asemenea, sistemul este compatibil cu toate bazele/șasiurile Potain, ceea ce înseamnă că poate fi montat atât în modelele existente, cât și pe cele noi.

Potain Cab-IN a putut fi văzut în premieră la Intermat Paris, în aprilie 2018. Designul respectă reglementările franceze care vor fi implementate din ianuarie 2019 și care impun ca toate macaralele turn ce depășesc 30 m să includă ascensor pentru operator. Cab-IN corespunde, de asemenea, reglementărilor existente în Țările de Jos și în Scandinavia.

Ascensorul are o sarcină maximă de 200 kg, permițând transportul a până la două persoane simultan. De acest ascensor vor beneficia și tehnicienii de întreținere, deoarece asigură o vizibilitate mai bună a turnului și accesul până la vârf.
Sistemul Potain Cab-IN a fost dezvoltat special pentru macarale turn Potain în parteneriat cu Geda, un binecunoscut producător german de ascensoare industriale și de sisteme elevatoare pentru construcții, întrunind astfel nevoile clienților de macarale turn.

Un alt beneficiu semnificativ al sistemului elevator Potain Cab-IN este rentabilitatea. Așa cum este conceput pentru a se deplasa pe interiorul turnului, instalarea lui se face în paralel cu timpul de montare a macaralei și nu este necesar vreun cost suplimentar de transport sau un spațiu de depozitare pe șantier.

„Intrăm acum într-o nouă fază a creșterii noastre, în care implicarea clientului, dezvoltarea de noi produse și suportul after market ne vor ajuta să ne consolidam poziția de lider”, a declarat Aaron Ravenscroft, vicepreședinte executiv al Manitowoc. „Am fost foarte preocupați să aducem pe piață noi produse și inovații cu viteza pe care clienții noștri o așteaptă și intenționăm să continuăm așa și pe viitor”.

MEq
By MEq decembrie 10, 2018 21:37

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest