MAN, cu două versiuni de 5,5 t în familia TGE

MEq
By MEq iulie 16, 2018 17:15

MAN, cu două versiuni de 5,5 t în familia TGE

MAN își extinde gama de vehicule utilitare cu două modele la limita superioară a clasei de greutate: MAN TGE 6.100 și MAN TGE 6.180. Oferind o sarcină suplimentară de aproape o jumătate de tonă în aceeași gamă de produse, noul vehicul utilitar de 5,5 tone este ideal în aplicații grele și în configurații robuste de carosare.

Vehiculele de 5,5 tone (masă totală admisă) oferă o sarcină utilă suplimentară semnificativă (de aproape o jumătate de tonă) comparativ cu TGE-ul de 5 tone. Noua mașină de 5,5 tone va fi disponibilă în aceleași lungimi și versiuni. Acest lucru este interesant în special pentru clienții ale căror operațiuni implică comenzi de transport grele. De asemenea, nu reprezintă o problemă caroseriile cu o masă mai mare, precum platformele cu basculare destinate industriei construcțiilor.

MAN obține această masă totală admisă (având la bază modelul TGE de 5 tone) prin modificarea tehnică a sistemului de frânare și a șasiului. Modelul de 5,5 tone vine cu arcuri lamelare ranforsate pe puntea spate, care are acum o sarcină mărită pe punte de 4.000 kg. În plus, TGE-ul greu este echipat pe punțile față / spate cu frâne pe disc ventilate intern, de 17 inch. Singurele modificări tehnice țin de faptul că mașina de 5,5 tone are roți mai mari, ceea ce înseamnă că necesită anvelope diferite (205/70 R17 C 115/113 (HH2)). Neîncărcat, modelul actualizat adaugă o masă de doar 20 kg. Aceasta înseamnă că versiunea de 5.5 t a MAN TGE poate oferi acum clienților o sarcină utilă suplimentară de 480 kg.

MEq
By MEq iulie 16, 2018 17:15

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest