Mai productiv, mai ușor de operat, mai eficient. Noul buldozer Cat D8T

MEq
By MEq august 20, 2018 18:03

Mai productiv, mai ușor de operat, mai eficient. Noul buldozer Cat D8T

Cel mai nou buldozer Cat D8T este conceput să deplaseze mai mult material într-un timp mai scurt, la un cost mai mic per tonă. Buldozerul dispune de o transmisie cu totul nouă, complet automată, ce asigură o productivitate mai mare cu 18% față de modelul anterior. Capacitatea crescută a lamei, puterea și sistemul de direcție îmbunătățite, precum și gama completă de opțiuni tehnologice îmbunătățesc productivitatea și rentabilitatea investiției.

Mai mult material mutat, mai puțin combustibil consumat
Noul D8T mută cu până la 18% mai mult material pe oră decât modelul precedent, folosind aproximativ aceeași cantitate de combustibil, ceea ce înseamnă un consum de combustibil mult mai eficient. În aplicații mai ușoare, clienții se pot aștepta să aibă o economie de combustibil de până la 11%, comparativ cu cu modelul anterior în același tip de lucrare. Productivitatea crescută se datorează în mare parte noii transmisii Caterpillar, complet automată, cu 4 trepte de viteză. Trenul de rulare optimizează buldozerul pentru o putere superioară și o eficiență maximă sub sarcină. Operatorul nu are nevoie să schimbe vitezele – astfel, operatorii cu diferite niveluri de experiență pot profita la maximum de buldozer. Transmisia îmbunătățită și ambreiajul de blocare monobloc asigură o deplasare lină.

Capacitatea lamei Semi-Universal (SU) a fost crescută cu 19%. La 10,3 m3, cea mai mare lamă SU din clasa sa execută operațiunile din mai puține treceri. Muchiile de tăiere patentate Performance (dotare opțională) cresc sarcina utilă a lamei cu până la 25% față de cele standard, în special în sol dur/înghețat sau în materiale foarte compactate.
Propulsat de un motor Cat C15 ACERT, noul D8T are o putere netă de top de 359 hp / 264 kW. Forța de tracțiune a crescut cu până la 13%, iar îmbunătățirea cuplului de direcție, transmisia complet automată și direcția diferențială asigură cel mai performant sistem de direcție sub sarcină.

Opțiuni tehnologice
Caterpillar oferă o gamă de tehnologii Cat Connect GRADE pentru a vă ajuta să lucrați mai eficient și mai precis. Tehnologiile variază de la simpli indicatori de pantă până la sistemul GPS complet, integrat din fabrică, toate asigurate de Caterpillar și dealerii Cat.
Cat Slope Indicate este standard și afișează panta transversală și orientarea înainte/înapoi pe monitorul principal, permițându-le operatorilor să lucreze cu mai multă precizie în pantă.
Cat GRADE Slope Assist este o opțiune pe buldozerele D8T cu basculare simplă care oferă asistență în poziționarea lamei, fără a necesita un hardware adăugat sau semnal GPS.
Cat GRADE 3D este un sistem integrat din fabrică opțional de control al pantei care asigură ghidare tridimensională atât pentru săpare de producție, cât și pentru nivelare-finisare fină. Sistemul dispune de antene montate pe acoperiș pentru a elimina stâlpii și cablurile montate pe lame.
Factory Attachment Ready Option (ARO) (Opțiune de Preechipare Atașament din fabrică) indică locații optime de montaj, console și hardware și simplifică instalarea unui sistem aftermarket (post-vânzare) de control al înclinării.
AutoCarry automatizează ridicarea lamei pentru a menține sarcina dorită pe lamă, îmbunătățind densitatea sarcinii și reducând alunecarea șenilei. Funcționează perfect cu GRADE cu 3D.

Tehnologiile telematice Cat LINK simplifică gestionarea șantierelor – prin colectarea de date generate de echipamente, materiale și oameni – și livrarea acestora în formate personalizate.
Product Link colectează datele în mod automat și precis de la echipamente – orice tip și marcă de utilaj. Informațiile precum localizarea echipamentului, orele, consumul de combustibil, productivitatea, timpul de inactivitate, alertele de întreținere, codurile de diagnosticare și starea mașinilor pot fi vizualizate online prin intermediul aplicațiilor web și mobile.
– Accesul la informații oriunde și oricând cu VisionLink – și folosirea acestora pentru luarea deciziilor care să crească productivitatea, să reducă costurile, să simplifice întreținerea și să mărească siguranța pe șantier. Cu opțiuni diferite ale nivelurilor de subscriere, dealerul Cat vă poate ajuta să conectați flota de mașini și să vă gestionați afacerea. Abonamentele sunt disponibile cu rapoarte celulare sau prin satelit (sau ambele).

Economie de timp și bani de întreținere
La fel ca toate buldozerele Cat, D8T este proiectat pentru o întreținere de rutină ușoară, cu puncte de service grupate și un centru de service la nivelul solului. Cu noile filtre de combustibil cu cartuș, intervale de service de ulei de motor mai lungi și ventilatorul reversibil automat programabil standard reduc timpii de întreținere. Noul tren de rulare HD (pentru sarcini grele) ultra-rezistent, opțional – Cat HDXL cu DuraLink – oferă cu până la 25% mai multă rezistență la uzură pe suprafețe abrazive pentru reducerea timpului de întreținere și a costurilor totale. Diferitele structuri robuste adaugă durabilitate mașinii.
D8T este disponibil în configurații standard și cu presiune redusă la sol (LGP), precum și în configurații speciale pentru deșeuri și depozitare. O varietate de lame și tipuri/lățimi de saboți de șenile permite fiecărui utilaj să fie optimizat pentru performanță în aplicații specifice.

MEq
By MEq august 20, 2018 18:03

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest