Mai multă eficiență pentru forwardere în manipularea buștenilor, cu noul braț Ponsse K121

MEq
By MEq mai 7, 2018 16:42

Mai multă eficiență pentru forwardere în manipularea buștenilor, cu noul braț Ponsse K121

Ponsse prezintă noul braț încărcător pentru forwarderele Elephant și ElephantKing. Noul braț Ponsse K121 oferă un alt nivel de eficiență și viteză în manipularea sarcinilor, în condiții dificile. Acesta îmbină cuplul ridicat de rotire și puterea de ridicare, deschiderea mai bună și noul tip de geometrie a brațului, acum mai ușor de controlat. Toate aceste inovații laolaltă creează cel mai puternic braț încărcător de pe piață. Permite timpi mai mici de încărcare și descărcare, facilitează lucrul în condiții în care manipularea sarcinii ocupă o mare parte a timpului de lucru și ușurează lucrul acolo unde trebuie manipulați copaci mari, precum și în pante, unde e nevoie de un braț puternic.

Manipulare rapidă pe distanțe scurte de deplasare
În condițiile în care manipularea încărcăturii acaparează cea mai mare parte a timpului de lucru, capacitatea brațului încărcător este foarte importantă. Pe de altă parte, acolo unde distanțele de deplasare sunt scurte, iar sarcinile sunt mari, timpul de utilizare a brațului de încărcare poate fi de până la 60% din timpul real de lucru. Acesta este cazul plantațiilor, de exemplu, unde distanțele de deplasare sunt foarte mici. În aceste medii de lucru, eficiența brațului încărcător este deosebit de importantă pentru productivitatea transportorului. Geometria îmbunătățită a brațului Ponsse K121, sistemul de control ușor și capacitatea instalării unui graifer cu 16% mai mare cresc semnificativ performanța de manipulare a încărcăturii.

Mai multă putere în pante
Recoltarea în pante devine din ce în ce mai populară pe plan mondial, iar utilajele forestiere Ponsse au deschis o gamă complet nouă de posibilități. Facilitând lucrul în pante abrupte și în condiții similare, utilajele forestiere Ponsse fac posibilă recoltarea masei lemnoase în terenuri inaccesibile anterior. Noul braț încărcător K121 îmbunătățește performanța de lucru în pante, asigurând o putere ridicată, esențială în condiții de teren abrupt. Aceste condiții necesită de asemenea un unghi de înclinare mare pentru pilonul macaralei, pentru a asigura o manipulare ușoară a sarcinii. Suportul de înclinare al bratului încărcător Ponsse K121 are un unghi de înclinare mai mare, asigurandu-se că brațul lucrează la unghiul potrivit, în orice mediu.

Manipularea eficientă a buștenilor mari și lungi
Transportoarele Ponsse Elephant și Ponsse ElephantKing sunt utilizate pe scară largă, în aplicații de manipulare a buștenilor foarte mari. Noul model de braț simplifică manevrarea și plasarea eficientă a buștenilor. Datorită cuplului ridicat, puterii de ridicare și deschiderii ample, buștenii pot fi ridicați chiar de la o distanță mai mare decât înainte. Acest lucru reduce necesitatea deplasării utilajului sau aducerea buștenilor la sol, lângă mașină.

O nouă structură testată și mai puternică
Brațul încărcător Ponsse K121 a fost proiectat pentru a face față celor mai dificile condiții de lucru. A fost testat în teren, în condiții dificile, în Canada, Rusia și SUA, unde a lucrat mii de ore. Rezultatele studiilor de teren au fost foarte reușite și încurajatoare. Brațul este foarte puternic, este ușor de controlat și, datorită designului său heavy-duty, este foarte fiabil. Sistemul hidraulic, împreună cu furtunurile și liniile sale, au fost plasate în interiorul brațului, pentru o protecție suplimentară. Cilindrii de extensie sunt, de asemenea, protejați în interiorul brațului. Scopul acestor inovații structurale este maximizarea ratei de utilizare și ușurința întreținerii utilajelor.

MEq
By MEq mai 7, 2018 16:42

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest