Maeda anunță lansarea noii minimacarale păianjen MC285C-3, o versiune upgradată a popularei MC285C

MEq
By MEq septembrie 28, 2018 11:49

Maeda anunță lansarea noii minimacarale păianjen MC285C-3, o versiune upgradată a popularei MC285C

Maeda MC285C este unul dintre cele mai versatile și mai populare modele din această gamă de utilaje cu capacități de ridicare de la 0.995 la 8 tone. Noile caracteristici ale modelului upgradat MC285C-3 includ setarea limitei de rotire, un nou display de 7″, radiotelecomandă HBC și motor electric detașabil.

Sistemul de stabilizare multi-position este controlat de limitatorul de sarcină, făcând macaraua mai versatilă. Operatorii pot seta picioarele de stabilizare în diferite poziții. Motorul diesel Yanmar îndeplinește cerințele noului standard de emisii EU Stage V, care va intra în vigoare din ianuarie 2019.

Funcțiile standard de pe modelul upgradat includ: limitator de moment programabil, dispozitiv de blocare a brațului macaralei și a picioarelor de stabilizare, sistem de calare multi-position, troliu puternic cu frână hidraulică pe disc, transmisie hidrostatică, data logger, cârlig 4/2, alarmă de înclinare și braț din 5 segmente în secțiune pentagonală, extensibil complet automat.

Cu o lățime de 750 mm, macaraua paianjen este suficient de îngustă pentru încăpea pe o ușă standard, având astfel acces în zonele inaccesibile anterior macaralelor mai mari. Clienții vor putea opta și pentru o macara cu opțiunea cu vârf detașabil cu cârlig (searcher hook), cu o sarcină de 850 kg, și a unui troliu auxiliar cu o capacitate de 900 kg.

MEq
By MEq septembrie 28, 2018 11:49

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest