Logset a lansat noul cap procesor TH85 pentru harvestere

MEq
By MEq aprilie 26, 2017 16:47

Logset a lansat noul cap procesor TH85 pentru harvestere

Logset a lansat un nou produs: capul procesor TH85, al șaselea din seria TH. Noul TH85 este optimizat pentru tăieri la scară largă și cântărește 2000 kg. Capul a fost dezvoltat ca răspuns la solicitările clienților și poate fi instalat atât pe cel mai mare harvester din lume, Logset 12H GTE Hybrid, cât și pe utilaje cu mase cuprinse între 25-30 t. Ușurința întreținerii zilnice a fost criteriul cheie în procesul de dezvoltare.

„Ne-am păstrat filosofia pe care am avut-o și în cazul procesoarelor anterioare – „less is more”. Acest cap procesor are mai puține componente și mai mult oțel. Ideea este de a atinge un timp minim de întretinere și o productivitate maximă”, a spus managerul de dezvoltare Jonas Hedström, responsabil de procesul de dezvoltare al capului TH85.

Capul pentru recoltare Logset TH85 este un așa-numit cap cu patru motoare, cu trei roți de alimentare din oțel și un circuit de alimentare sincronizat pentru a asigura o aderență optimă a arborelui în orice moment. La fel ca și celelalte capuri Logset TH, TH85 este echipat cu cuțite lungi de înlăturare a crengilor. Deschiderea maximă a capului este de 84 cm și puteți obține o curățare perfectă de crengi de până la 4 cm. Pe unitatea de ferăstrău se pot utiliza atât ferăstraie cu lanț de 0,404, cât și ¾.

”La începutul lunii aprilie, am trimis un harvester Logset 12H GTE Hybrid cu cap de recoltare TH85 în Australia. Este o combinație pe care piața nu a mai văzut-o până acum. Logset are o experiență de 25 de ani în realizarea utilajelor forestiere de recoltat și a capetelor de recoltat. Seria TH a străbătut o perioadă de 10 ani de evoluție tehnică, așa că ne-am simțit încrezători în ceea ce privește introducerea produsului pe o nouă piață”, a spus Pascal Réty, vicepreședinte pentru divizia de vânzări.

MEq
By MEq aprilie 26, 2017 16:47

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On GooglePlus