LiuGong și-a sărbătorit cea de-a 60-a aniversare prin lansarea a șase noi produse

MEq
By MEq decembrie 18, 2018 15:58

LiuGong și-a sărbătorit cea de-a 60-a aniversare prin lansarea a șase noi produse

Pentru a celebra împlinirea a 60 de ani, dar și pentru a prezenta rezultatele eforturilor sale în industrie, LiuGong a lansat la finele lunii noiembrie (2018) 6 noi produse diferite: încărcătorul frontal 886H; excavatorul 990F; buldozerul B170DL; autogrederul 4180D; automacaraua TC800C5; și harvesterul S935 pentru recolte de trestie de zahăr. Printre acestea se remarcă 886H ca fiind primul încărcător frontal cu sistem inteligent de încărcare controlat de la distanță.

După 60 de ani de dezvoltare, LiuGong are în prezent 19 linii de produse: încărcătoare frontale pe roți, excavatoare, stivuitoare, buldozere, lansatoare de conducte, autogredere, cilindri compactori, finisoare de asfalt, freze la rece, miniîncărcătoare, buldoexcavatoare, platforme aeriene, automacarale, macarale cu braț articulat pentru camioane, camioane off-highway, instalații de foraj rotativ, platforme de foraj hidraulic pentru pereți diafragmă, săpătoare de șanțuri și instalații hidraulice de săpare și amestec.

Încărcătorul frontal 886H
Sistemul inteligent de control al accelerației poate regla automat eficiența consumului, pentru a optimiza puterea și a economisi energie; protecția activă inteligentă poate identifica automat statusul și poate opri mașina în caz de urgență; sistemul inteligent de încărcare face operațiunea ușoară și fiabilă. LiuGong 886H are o cabină panoramică la 309°, fiind cea mai spațioasă din gamele de încărcătoare frontale pe roți din China. Toate butoanele principale sunt la îndemână, iar consola de comandă se mișca odată cu scaunul operatorului. Totodată, cabina etanșată și micro-presurizată reduce eficient zgomotul și pătrunderea prafului, creând un mediu sigur și confortabil pentru operator.

LiuGong 886H este echipat cu un sistem inteligent de încărcare. Acesta detectează penetrarea materialului, are un punct minim de încărcare și de descărcare, odată cu autonivelarea cupei și plasarea ei controlabilă. Încărcarea inteligentă permite utilajului să facă aceste mișcări independent, atât timp cât operatorul controlează încărcătorul aproape de grămadă. Iar operatorul trebuie doar să coboare brațul pentru a efectua cea de-a doua operație de încărcare. Mașina va fi lansată pe piața chineză în ianuarie 2019.

Excavatorul 990F
LiuGong 990F este echipat cu un motor Cummins EFI, cu o putere nominală de 447 kW, având o cupă de 5,6 m3. Utilajul folosește tehnologia hidraulică de control electronic, sporind astfel eficiența de lucru și reducând consumul de combustibil. Cupa este fabricată din oțel dur Hardox, pentru o durată mai lungă de viață. Brațul ranforsat și balansierul mai scurt îi permit lui 990F să lucreze în regim greu pe perioade mai lungi de timp.

Printre elementele-cheie ale mașinii se remarcă operarea cu un singur picior la deplasarea în linie dreaptă. Această caracteristica modifică modul de folosire a două pedale concomitent pentru a conduce mașina în linie dreaptă. Totodată, schimbarea modelului stânga-dreapta se face cu ușurință, îmbunătățind și mai mult eficiența pe șantier. Cabina include sistem de protecție FOPS și este bine izolată fonic.

Buldozerul B170DL
Motorul Cummins asigură o putere stabilă buldozerului B170DL, cu trei moduri de lucru selectabile: Power (P) / Standard (S) / Economy (E) – îndeplinind nevoile clienților în diferite aplicații. Productivitatea maximă a modului P a fost crescută cu 31%, iar consumul minim de combustibil al modului S a fost redus cu 26%.

LiuGong B170DL adoptă un sistem modularizat de transmisie a tehnologiei europene; sistemul hidraulic, operarea cu manetă unică de comandă și schimbarea vitezelor dintr-un singur buton permit o funcționare ușoară și stabilă. Proiectat la Centrul de Design Industrial LiuGong în Marea Britanie, aspectul general al utilajului este unul deosebit. B170DL are o cabină spațioasă, iar vizibilitatea în operare este mult îmbunătățită, atât în față, cât și în spate; display-ul multifuncțional din bord afișează condițiile utilajului. Operatorul este protejat de sturctura ROPS/FOPS. Noul rezervor de combustibil are un volum cu 20% mai mare, pentru o perioadă mai lungă de funcționare.

Autogrederul 4180D
Designul modular al autogrederelor LiuGong din seria D, precum și platforma adoptată au fost proiectate în funcție de cerințele clienților. Proiectată de LiuGong Industry Design Center, cabina cu cinci stâlpi oferă o vedere panoramică de 324°. Structura noului cadru este stabilă și fiabilă și permite un acces facil la cutia de viteze și la pompele hidraulice. Utilajul are un unghi de virare articulat mai mare, pentru mai multă flexibilitate.

Structura cadrului față adoptă un dispozitiv cu rulment care este flexibil și fiabil; unghiul de conversiune al lamei este controlat de un singur cilindru pentru a obține unghiuri mai mari de tăiere, făcând utilajul mai adaptabil. Mașina este, de asemenea, echipată cu un dispozitiv automat de nivelare cu laser. Raza de virare a punții față este de 50°, cea mai mică din industrie, conform spuselor producătorului.

Automacaraua TC800C5
Deschiderea transversală a picioarelor de calare este de până la 8 metri, iar contragreutatea mașinii ajunge la 15,5 tone, rezultând într-un control stabil și precis. LiuGong TC800C5 dispune de un braț super-lung din cinci secțiuni, în formă de U, cu o extindere completă de 50,2 metri – cel mai lung dintre mașinile din aceeași clasă de produse din industrie. Brațul principal a adunat peste 10.000 de ore în teste și s-a dovedit sigur și fiabil.

Pompa cu debit variabil controlată electric, supapa de detectare a sarcinii cu tehnologia de post-compensare, împreună cu sistemul avansat de rotire permit operarea stabilă și rotirea lină, făcând ridicarea precisă și ușoară. Noua cabină este spațioasă și înclinabilă. Având un monitor ce afișează parametrii de ridicare, operatorul poate detecta cu ușurință neregulile cablului fără a ieși din cabină. De asemenea, pentru utilizatori există si opțiunea ridicării sarcinii din telecomandă, pentru a evita punctele oarbe și un control mai convenabil. Contragreutatea poate fi detașată folosind o telecomandă wireless, operațiunea putând fi făcută de o singură persoană în loc de două. Macaraua este acționată de un motor Cummins de mare putere. Cutia de viteze cu 9 rapoarte răspunde rapid, iar pneurile au dimensiuni mari. Viteza maximă poate ajunge la 85 km/h, iar capacitatea maximă a vehiculului de a negocia o pantă este de până la 46°.

MEq
By MEq decembrie 18, 2018 15:58

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest