La Bauma 2019, Comansa a anunțat viitorul său model mare de macara turn Flat-Top

MEq
By MEq aprilie 22, 2019 11:47

La Bauma 2019, Comansa a anunțat viitorul său model mare de macara turn Flat-Top

În cadrul expoziției Bauma de la München, producătorul spaniol Comansa a anunțat adăugarea unui nou model în gama sa de macarale Flat-Top de mari dimensiuni. Noul 21LC1400 va fi disponibil la nivel mondial începând din septembrie 2019 și va veni în două versiuni, cu o capacitate maximă a sarcinii de 50 și 66 tone. Modelul 21LC1400 este conceput pentru a lucra în proiecte PPVC și de infrastructură, dar va oferi performanțe de top și pe orice alt șantier unde se impune ridicarea de sarcini foarte mari.

La fel ca cele mai recente modele mari Comansa, 21LC1400 va avea un design modular al contrabrațului, pentru a reduce foarte mult contra-raza pe șantierele limitate de spațiu. Pentru modelul 21LC1400 a fost proiectat un nou cărucior ”single” compact, în locul sistemului de cărucior dublu, standard pe alte modele, întrucât această nouă macara va opera în principal în proiecte în care capacitatea maximă de sarcină este necesară în aproape toate aplicațiile de ridicare, precum PPVC (Prefabricated Prefinished Volumetric Construction).

Tot la Bauma a fost anunțat și viitorul Quick Set, un sistem electronic de limitare care va reduce timpul de instalare a macaralelor de la 3 ore la doar 45 de minute și, de asemenea, va reduce personalul necesar unei astfel de operațiuni. Noul sistem Quick Set va fi disponibil ca opțiune pentru toate modelele flat-top din gama LC și va reprezenta un avantaj important pentru companiile de închiriere, care au nevoie să demonteze și să transfere macaralele foarte des de la un șantier la altul.
Mai multe detalii despre cele două noutăți vor fi oferite de Comansa în următoarele luni.

MEq
By MEq aprilie 22, 2019 11:47

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest