Komatsu a prezentat la Intermat 2018 încărcătorul frontal WA380-8 în configurația Waste & Recycling

MEq
By MEq mai 10, 2018 18:54

Komatsu a prezentat la Intermat 2018 încărcătorul frontal WA380-8 în configurația Waste & Recycling

Komatsu Europe a prezentat la Intermat Paris încărcătorul frontal WA380-8 complet configurat pentru aplicații de manipulare a deșeurilor și operațiuni de reciclare. WA380-8 este un utilaj versatil cu motor EU Stage IV și un consum de combustibil cu până la 8% mai mic decât WA380-7. Acesta oferă o combinație remarcabilă între stabilitate, forța de rupere și tracțiune, fiind perfect pentru orice operațiune de deplasare, transport sau încărcare. Atașamentele disponibile accentuează versatilitatea mașinii în aplicațiile de manipulare a deșeurilor sau din cariere.

Industria gestionării deșeurilor impune utilajelor cerințe enorme. Recunoscut pentru standardele de înaltă calitate și fiabilitate, Komatsu oferă o gamă largă de opțiuni pentru varianta standard a utilajului. Aceste opțiuni sunt testate și demonstrate pentru a proteja utilajul împotriva deteriorării și situațiilor neprevăzute de nefuncționare.

“Komatsu WA380-8 este instrumentul ideal pentru aceste aplicații și medii provocatoare”, spune Henrik Flohr, Senior Product Manager al Komatsu Europe. “Stabilitatea sa, cea mai bună de pe piață, combinată cu unghiul de virare stânga/dreapta de 40˚, permite încărcătorului WA380-8 să manipuleze cu ușurință o mulțime de atașamente, într-un spațiu limitat.”

Foarte confortabil, utilajul este controlat de o manetă multifuncțională cu comenzi integrate pentru 3 sau 4 circuite hidraulice. Modelul WA380-8 standard dispune de un cadru de încărcare standard care poate fi extins cu un cadru de încarcare High-Lift sau Super High-Lift. Acestea sunt unicele soluții pentru a atinge înălțimea de încărcare a vehiculelor actuale.

Sistemul de post-tratare a gazelor de evacuare include un filtru de particule diesel Komatsu (KDPF) combinat cu un sistem de reducere catalitică selectivă (SCR). Această combinație oferă un nivel de regenerare pasivă imabatabil, nefiind necesară întreruperea lucrului, și generează niveluri foarte scăzute de căldură a gazelor de eșapament, ceea ce poate face ca WA380-8 să lucreze ideal în medii cu risc crescut de incendiu.

Sistemul telematic Komtrax și programul pentru clienți Komatsu Care oferă o gestionare superioară și suport pentru flotă, protejând utilajele împotriva utilizării incorecte, garantând eficiența și o durată de funcționare maximă.

MEq
By MEq mai 10, 2018 18:54