Kässbohrer, câstigătoare a „Trailer Innovation Award 2019” la categoria „Chassis”

MEq
By MEq septembrie 22, 2018 12:29

Kässbohrer, câstigătoare a „Trailer Innovation Award 2019” la categoria „Chassis”

Producătorul german de semiremorci Kässbohrer a câștigat premiul „Trailer Innovation” 2019 la categoria „Chassis”, ca o recunoaștere a șasiului multifuncțional pentru containere K.SHG AVMH. Acesta dispune de un design octogonal unic al profilului central ce rezolvă toate problemele torsionale care duc la deteriorarea permanentă a semiremorcilor.

Kässbohrer Multifunctional Container Chassis K.SHG AVMH, cu noul design octogonal al profilului central, a rezolvat o problemă veche de 30 de ani. Primul model cu cadru central octogonal se remarcă în industrie, întrucât restul șasiurilor pentru containere oferă un design rectangular care ridică o varietate de probleme de torsiune atunci când efectuează mișcări telescopice, probleme care ulterior conduc la diferite defecțiuni, inclusiv daune permanente ale vehiculului.

Câștigătoare la categoria „șasiu”, semiremorca K.SHG AVMH cu profil central octogonal permite reducerea tensiunilor auxiliare ale tuturor componentelor sudate, eliberând pe cât posibil întregul șasiu de tensiuni și prevenind daunele permanente rezultate în urma operațiunilor obișnuite în care este utilizat un cadru central standard rectangular. Extensiile frontale, mediene și din spate, precum și mecanismele de blocare atent proiectate asigură cea mai ușoară operare, chiar și pentru șofer mai puțin experimentat.

„Suntem o companie de construcții de vehicule și întotdeauna integrăm cele mai noi tehnologii în procesele de productie și în produsele noastre, pentru a oferi clienților noștri din cele 55 de țări tehnologii de vârf. Câștigarea premiului Trailer Innovation este un succes magnific și totodată rezultatul muncii noastre asidue. Având o infrastructura puternică de cercetare și dezvoltare și noi capacitati tehnologice de producție, Kässbohrer este un pionier în industria de transport din Europa, având cea mai largă gamă de produse. Kässbohrer are toată capacitatea și viziunea de a continua moștenirea inovării, pentru a satisface nevoile clienților noștri și a duce mai departe industria în următorii 125 de ani”, a declarat Iffet Türken, membră al Consiliului de administrație al Kässbohrer.

MEq
By MEq septembrie 22, 2018 12:29

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest