Jaso prezintă la Bauma 2019 cele mai recente produse ale sale

MEq
By MEq martie 29, 2019 17:34

Jaso prezintă la Bauma 2019 cele mai recente produse ale sale

Cea de-a 32-a ediție a târgului Bauma este o ocazie unică pentru Jaso de a-și prezenta ultimele dezvoltări și soluții de ridicare. Totodată, constructorul de macarale turn se află deja la a noua ediție consecutivă din 1995 încoace.

După o expoziție de succes în 2016, ediția de anul acesta este una specială pentru echipa Jaso. Producătorul spaniol va lansa cele mai mari macarale fabricate vreodată în istoria sa, dar și cea mai mică, destinată fanilor și colecționarilor (un model la scara 1:87 al macaralei J560). Este motivul pentru care Jaso va participa la expoziție sub sloganul “The biggest and the smallest”.

Jaso va prezenta următoarele produse noi:
– Noua J780PA, din seria PA, și cea mai mare macara cu braț înclinat. Poate ridica până la 75 t și are un braț cu o lungime maximă de 70 m. Este concepută pentru ridicarea sarcinilor foarte grele în spații strâmte.
– Noua macara J1400, care se alătură seriei H – Top Line. Aceasta poate ridica până la 64 t și are o rază maximă de 80 m. Modelul se remarcă printr-un vârf al turnului scurt, un contrabraț extrem de versatil (modular și pliabil) și prin dimensiunile optimizate pentru transport și asamblare.
– Nu în cele din urmă, Jaso lansează noul lift de service pentru operator JL25, care asigură un acces rapid și sigur la cabină.

MEq
By MEq martie 29, 2019 17:34

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest