Iveco a lansat noua linie Daily 4×4 de vehicule all-road și off-road cu o masă totală de până la 7 t

MEq
By MEq octombrie 29, 2018 16:40

Iveco a lansat noua linie Daily 4×4 de vehicule all-road și off-road cu o masă totală de până la 7 t

La finele lunii septembrie, la IAA Commercial Vehicles, Iveco a lansat oficial noul Daily 4×4, într-o linie completă de vehicule off- și on-road. Ultima generație de vehicule „go-anywhere” de la Iveco are la bază moștenirea versatilității acestei game, robustețea și confortul sporit la condus. Acest vehicul extinde oferta cu noi configurații cu tracțiune integrală, cutie de viteze manuală și automată cu 8 trepte Hi-Matic la alegere, noi versiuni de autoutilitare și un vehicul unic 4×4 cu o masă netă de 7 tone, cu o sarcină utilă de până la 4.300 kg.

Noua linie Daily 4×4 oferă modele de șasiu-cabină, șasiu fără cabină și șasiu-cabină pentru echipaj în versiuni de masă totală admisă de 3.5, 5.5 și 7.0 tone, la alegere în configurațiile cu roți simple off-road și roți duble all-road. Echipate cu motor Iveco Euro VI de 3 litri și 180 hp, vehiculele pot ajunge oriunde, pe toate tipurile de teren. Clienții pot alege transmisia manuală cu 12 + 2 trepte (înainte/revers) sau pot opta pentru plăcerea de a conduce cu transmisia automată Hi-Matic exclusivă cu 16 trepte de viteză înainte și 2 înapoi. Noua gamă oferă, de asemenea, funcții de siguranță avansate, precum frâne cu disc cu ABS (Anti-lock Braking System) și ESP (Electronic Stability Programme) special concepute pentru aceste vehicule 4×4.

Iveco extinde familia Daily 4×4 cu o nouă linie de van-uri care oferă versiuni de 5.5 și 7.0 tone ce împart același motor și aceeași transmisie. Configurațiile spațioase de furgon oferă volume de marfă cuprinse între 9 și 18 m3 pentru roată simplă off-road și de la 16 până la 18 m3 pentru versiunile cu roată dubla all-road.

În zona de vârf a gamei, întâlnim o premieră în industrie: noul vehicul de 7.0 tone. Cu o sarcină utilă de până la 4.300 kg, o încărcătură maximă de 2.700 kg pe puntea față și 5.000 kg pe puntea spate și un ampatament de până la 5 metri, această nouă linie Daily 4×4 duce versatilitatea la un nou nivel.
Noile vehicule Daily 4×4 sunt fabricate în întregime de Iveco și nu necesită transformări din partea altor carosieri. Aceasta implică avantaje multiple pentru clienți, precum acoperirea în garanție a întregului vehicul și reducerea timpului de livrare. Noul model Daily 4×4 este gata pentru orice misiune, pe șosea și pe teren accidentat, cu o linie extinsă, rezistență și un confort superior la condus.

MEq
By MEq octombrie 29, 2018 16:40

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest