Încărcătoarele schip Meiller, mai sigure și mai ușor de utilizat

MEq
By MEq decembrie 14, 2018 14:38

Încărcătoarele schip Meiller, mai sigure și mai ușor de utilizat

Sectorul managementului deșeurilor mizează de mult pe încărcătoarele schip. În toamnă, la IAA Commercial Vehicle 2018, producătorul bavarez Meiller a ales să pună un accent important pe siguranță. O privire de ansamblu asupra încărcătoarelor schip AK12 a pus în evidență funcțiile pe care le apreciază specialiștii în managementul deșeurilor atunci când vine vorba de siguranța echipamentelor Meiller.

Sistemele de prindere și de blocare securizează containerul în toate direcțiile și sunt complet automate. Telecomanda i.s.a.r.-control permite operarea convenabilă de către șofer de la o distanță sigură, având o vizibilitate optimă asupra punctului de lucru în timpul încărcării și descărcării.

Funcțiile inteligente, precum controlul secvențial, asigură un transport mai eficient al containerului. Însă nu doar containerul trebuie securizat, ci întreaga încărcătură transportată, în conformitate cu reglementările de siguranță. Datorita proceselor pre-programate ale radiocomenzii i.s.a.r.-control se economisește timp și sunt evitate greșelile din secvența pașilor de operare. Pentru fiecare secvență pot fi salvate până la 30 de secunde. Cu o combinație de butoane se poate activa o secvență definită de funcții care sunt executate succesiv. Operatorul are permanent control complet și poate interveni în secvențe în orice moment.

Producătorul de suprastructuri a prezentat în premieră la IAA 2018 un sistem de prelată complet automatizat pentru securizarea încărcăturii, perfect adaptat pentru încărcătoarele skip. Acesta permite o funcționare sigură și convenabilă fără riscuri potențiale pentru șofer atunci când asigură sarcina. Pe lângă ușurarea considerabilă a lucrului pentru operator, sistemul de prelată asigură o creștere a siguranței, confortului și eficienței printr-o operare simplă și rapidă de la nivelul solului.

MEq
By MEq decembrie 14, 2018 14:38

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest