I-140 este cel mai nou concasor cu impact de la Terex Finlay

MEq
By MEq ianuarie 23, 2016 15:58

I-140 este cel mai nou concasor cu impact de la Terex Finlay

Noul concasor cu impact orizontal Terex Finlay I-140 (ø1270 mm x 1240 mm), cu turaţie variabilă, oferă niveluri de producţie fără precedent atât în aplicaţii de reciclare şi demolare, cât şi în industria extractivă (mining & quarrying). Camera de concasare Terex CR032 robustă şi care şi-a dovedit calitatea de-a lungul timpului asigură raporturi de reducere excelente şi consistenţă produsului finit.

O abordare inginerească notabilă, introdusă la acest model, este fluxul materialului prin instalație. Acesta a fost îmbunătățit în mod semnificativ prin creșterea lățimii componentelor, pe măsură ce material trece prin utilaj. Concasorul prezintă un sistem de control electronic avansat ce monitorizează şi controlează turaţia rotorului şi reglează ciurul vibrant (VGF) heavy-duty cu utilaj integrat de pre-sortare, menţinând o alimentare constantă cu material a camerei de impact, pentru condiţii optime de concasare. Materialul din utilajul de pre-sortare poate fi direcţionat separat, formând un stoc la sol, prin intermediului transportorului opţional by-pas, sau se poate alătura produsului concasat de pe banda principală. Capacitatea standard a buncărului de 6 m³ plasează echipamentul într-o poziţie fruntaşă în acest sector de piaţă foarte competitiv.

Lansarea modelului I-140 reprezintă un pas important pentru familia Terex Finlay de concasoare cu impact. Testele noastre extinse din teren au evidenţiat creşteri semnificative ale productivităţii, în funcţie de aplicaţie, faţă de modelul pe care îl înlocuieşte. Fluxul crescut de material al instalaţiei reprezintă o schimbare semnificativă, în bine, și în timp va fi extins pentru a cuprinde întreaga noastră gamă de concasoare – se arată într-o declaraţie a unui oficial Terex Finlay. Productivitatea ridicată, uşurinţa întreținerii și operarea fac utilajul o soluție ideală pentru producţia la scară mare.
Terex-Finlay-I-140-recycling

MEq
By MEq ianuarie 23, 2016 15:58

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest