Hyva prezintă la IAA 2018 soluții noi de echipamente de basculare, ridicare, încărcare și compactare

MEq
By MEq iulie 20, 2018 20:43

Hyva prezintă la IAA 2018 soluții noi de echipamente de basculare, ridicare, încărcare și compactare

Anul acesta la IAA Commercial Vehicles de la Hanovra (20-27 septembrie 2018), Hyva va prezenta unele dintre cele mai recente inovații ale sale, inclusiv o nouă platformă Intelligent Tipping și o selecție de macarale Hyva de ultimă generație, montate pe camion.

Hyva Smart – o platformă cloud unică de Intelligent Tipping și Fleet Management ce utilizează la scară largă tehnologia Internet of Things (IoT) – duce cilindrii de basculare la un alt nivel prin implementarea tehnologiilor cloud și digitale. Folosind monitorizarea digitală pe bază pe senzori pentru a furniza operatorului alerte și avertizări în timp real, Hyva Smart oferă un mediu în care șoferii sunt sprijiniți să ia decizii optime în orice moment. Integrată cu infrastructura digitală existentă a clientului, platforma Hyva Smart nu numai că îmbunătățește siguranța și performanța șoferului, dar oferă și date care pot fi utilizate pentru a crește eficiența și a îmbunătăți disponibilitatea flotei.

De asemenea, va expune o selecție a celor mai recente macarale Hyva montate pe șasiu de camion, parte a liniei New Crane. Aceste noi macarale – de 8, 10, 18 și 20 tm – arată faptul că Hyva are în prezent soluții pentru fiecare industrie și aplicație în parte, de la minerit până la întreținere, construcții sau recuperarea/ridicarea de autoturisme. Noile macarale dispun de numeroase inovații, precum Dynamic Load Diagram (care asigură verificarea în avans a capacității de ridicare a macaralei pe baza stabilității camionului) și Magic Touch (care permite plierea și deschiderea automată pentru transport și pozițiile de lucru). Ambele funcții îmbunătățesc atenția conducătorului auto, pot economisi timp și spori productivitatea.

Linia de macarale Hyva va cuprinde, de asemenea, un nou model Kennis, și anume Kennis 13R. Cu o capacitate de ridicare de 13 tm și un design ușor și compact, macaraua dispune de o nouă stație de control proiectată pentru a îmbunătăți vizibilitatea, precizia și eficiența operațională; și un nou sistem de control al stabilității ce îmbunătățește stabilitatea și ușurința utilizării.

Printre produsele consacrate care vor fi prezentate se numără și gama Titan de încărcătoare cu cârlig și tip schip (hookloaders și skiploaders). Încărcătoarele Titan tip schip reproiectate au fost îmbunătățite, având acum telecomenzi noi, sisteme de cântărire și noi brațe de ridicare, în timp ce linia de încărcătoare cu cârlig a fost extinsă prin adăugarea modelelor Titan City, destinate segmentului de vehicule utilitare ușoare.

Nu în ultimul rând va fi expus și un compactor mobil din gama Hyva Waste Handling (de manipulare a deșeurilor). Aceste echipamente au o eficiență volumetrică și o rată ridicată de compactare, garnituri de cauciuc și o unitate de putere cu controlul frecvenței. Aceste caracteristici oferă beneficii substanțiale, precum o compactare mai rapidă a deșeurilor, etanșeitate (lipsa scurgerilor), o igienă îmbunătățită, o sarcină utilă mai mare și un consum redus de energie.

MEq
By MEq iulie 20, 2018 20:43

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On GooglePlus