Himoinsa propune noi generatoare Power Cube cu motoare FPT

MEq
By MEq ianuarie 2, 2018 14:22

Himoinsa propune noi generatoare Power Cube cu motoare FPT

Story Highlights

  • Himoinsa Power Cubes cu motoare FPT
  • generatoare
  • grupuri electrogene cu radiator electric de racire
  • Himoinsa - sponsor oficial al Raliului Dakar 2018

Related Articles

Compania a dezvoltat șapte noi modele de grupuri electrogene Power Cube cu motoare FPT și un radiator electric de răcire cu schimbător de frecvență, pentru a optimiza consumul de combustibil al generatorului.

Noile modele de generatoare Himoinsa Power Cube cu motoare FPT au puteri între 411kVA și 579kVA și sunt destinate piețelor cu frecvențe de 50Hz și 60Hz. Radiatorul electric al acestora este echipat cu schimbător de frecvență care-și adaptează turația în funcție de nevoile de răcire. Acest lucru optimizează consumul de combustibil și duce la funcționarea mai eficientă a grupului electrogen.

Cuburile de putere (Power Cubes) cu motoare FPT au în continuare dimensiunile compacte caracteristice acestei game de generatoare, în containere de 3 m, ce ușurează transportul și logistica. Sistemul lor de răcire la distanță, instalat pe partea superioară a containerului, optimizează spațiul interior. Două dintre noile modele, HPCW 420 D5 / 6 și HPCW 505 D5 / 6, pot funcționa la frecvențe de 50Hz și 60Hz interschimbabile. Aceste modele cu frecvență dublă sunt deosebit de atractive pentru aplicațiile portuare sau pentru a satisface nevoile companiilor de închiriere care lucrează pe diferite piețe.

În plus, opt generatoare Power Cube HPCW-500 D5 / 6 cu motoare C13TE7 și alternatoare Cramaco vor asigura energie pentru întreaga infrastructură necesară pentru desfășurarea competiției Dakar 2018. HIMOINSA – furnizor oficial de energie al Raliului Dakar – a dezvoltat un plan pentru a furniza energie celor peste 10 tabere pe care ASO intenționează să le amplaseze de-a lungul traseului de 9000 km, care va traversa Peru, Bolivia și Argentina.

Odată cu adăugarea noilor modele, Himoinsa își extinde gama de puteri a seriei Power Cube, care include deja patru grupuri electrogene care variază între 500 și 700 kVA cu motoare MTU.

MEq
By MEq ianuarie 2, 2018 14:22