Hiab își reînnoiește portofoliul de macarale cu braț articulat ușoare

MEq
By MEq iunie 9, 2018 19:16

Hiab își reînnoiește portofoliul de macarale cu braț articulat ușoare

Hiab, parte a Cargotec, a lansat noua gamă de macarale ușoare, cu capacități de la 4 la 11 t. Această gamă de macarale de încărcare Hiab combină rezistența și fiabilitatea cu ușurința utilizării. Cele patru opțiuni de sisteme de comandă de la distanță și manuală ajută clientul să aleagă sistemele care să îndeplinească în mod specific nivelul de precizie necesar atunci când operează o macara.

„Atunci când am început dezvoltarea acestei serii de macarale cu braț articulat Hiab, am vrut să ne asigurăm că noile echipamente vor ușura munca operatorilor, vor fi sigure și vor crește eficiența, întrucât am înțeles că acestea sunt prioritățile clienților noștri atunci când aleg o macara. Sistemul unic X-4 SPACE de pe macaralele ușoare de încărcare îi permite operatorului să manevreze macaraua cu cea mai mare lejeritate și cu viteze mari de încărcare a sarcinii”, a spus Jan Vink, director pentru divizia de macarale ușoare, Hiab.

Întrucât macaralele ușoare cu braț articulat Hiab sunt fabricate din oțel de înaltă rezistență, combină masa redusă cu capacitatea de a manipula sarcini grele. De asemenea, un display extern oferă informații despre macara și despre statusul ei de service. În funcție de alegerea sistemului de control, sunt disponibile o serie de caracteristici pentru îmbunătățirea capacității, durabilității, flexibilității și siguranței. Aceste caracteristici includ sistemul de pliere semiautomat (Semi-Automatic Folding), sistemul de stabilitate (Load Stability System) și sistemele de control de la distanță.

„Pentru a evita timpii de inactivitate inutili în operațiunile clienților noștri, macaralele ușoare Hiab sunt proiectate pentru o întreținere zilnică mai ușoară. Părțile principale și componentele care necesită o atenție regulată se găsesc acolo unde sunt ușor de accesat. Un exemplu bun este rezervorul de ulei integrat la baza macaralei, care poate fi instalat fără a rearanja componentele vehiculului și este mai rapid și mai ușor de ajuns. De asemenea, aceste noi modele pot fi configurate cu diferite opțiuni, pentru a permite montarea ușoară pe șasiurile camioanelor. Întreaga instalare este proiectată pentru cea mai mică masă totală posibilă”, a mai spus Jan Vink.

MEq
By MEq iunie 9, 2018 19:16

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest