Hiab își consolidează portofoliul de macarale cu noi modele

MEq
By MEq septembrie 12, 2018 22:39

Hiab își consolidează portofoliul de macarale cu noi modele

Hiab, membră a Cargotec, lansează la expoziția IAA 2018 de luna aceasta de la Hanovra noi modele de macarale cu braț articulat pentru construcții. Noile macarale dispun de cel mai avansat sistem de control la distanță din industrie, Hiab HiPro, precum și de diferite funcții inovatoare, pentru o operare sigură și rapidă.

„Toate business-urile de construcții se confruntă cu cerințe unice. Atunci când am dezvoltat aceste noi modele de macarale, nevoile clienților noștri pe șantierele de construcții au fost factorul după care ne-am ghidat în activitatea noastră de cercetare & dezvoltare. La Hiab, siguranța este pusă întotdeauna pe primul loc și de aceea macaralele prezintă inovatorul sistem Crane Tip Control (CTC), care le permite chiar și operatorilor începători să efectueze mișcări compexe pentru a livra sarcina din punctul A în punctul B. Sistemul de stabilitate a sarcinii (Load Stability System) compensează automat operarea excesivă a manetei, protejând operatorul, împrejurimile și macaraua”, explică Hans Ohlsson, director pentru macarale de talie medie.

Capacitatea macaralelor pentru construcții variază de la 13 la 20 tm. Extinderea foarte rapidă le permite o deschidere mare și o operare mai promptă. „Rezultatul final este o macara Hiab care îi oferă operatorului posibilitatea de a livra mai mult pe durata unei zile de lucru”, spune Hans Ohlsson.

Toate noile modele sunt echipate cu opțiunile de direcție bine cunoscute ale Hiab. Pentru modelele L-HiPro 145, L-HiPro 195 și L-HiPro 235, Hiab propune cel mai avansat sistem de control la distanță din industrie, Hiab HiPro. „HiPro oferă cea mai mare viteză și precizie. Sistemul a fost conceput pentru un răspuns ultrarapid și ultralin, putând suporta un număr mare de mișcări simultane”, continuă Hans Ohlsson.

La fel ca toate macaralele Hiab, noile modele de macarale pentru construcții au fost concepute pentru o întreținere zilnică mai ușoară. Elementele-cheie și componentele care necesită atenție periodică sunt ușor accesibile. Hiab are cea mai mare rețea de service din industrie și asigură întreținerea rapidă și profesională a macaralelor sale atunci când este nevoie.

MEq
By MEq septembrie 12, 2018 22:39

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest