Hiab a introdus skiploader-ul Multilift Futura 18 pentru sarcini grele

MEq
By MEq decembrie 29, 2017 22:59

Hiab a introdus skiploader-ul Multilift Futura 18 pentru sarcini grele

Hiab, parte a Cargotec, introduce noul skiploader MULTILIFT Futura 18. Acesta completează gama Hiab de produse MULTILIFT Futura, care constă acum în echipamente cu capacități de 8, 12 și 18 tone.

Noul model Futura 18, cu o capacitate de ridicare 18 tone la o singură deplasare, oferă o productivitate sporită și un consum redus de carburant, deoarece sunt necesare mai puține deplasări pentru a transporta aceeași încărcătură. Construcția din oțel EvoLight maximizează sarcina utilă, fără a compromite puterea. „În activitatea noastră de cercetare & dezvoltare, am acordat o atenție deosebită facilitării service-ului și întreținerii, pentru a crește timpii de funcționare. Componentele cheie sunt ușor de accesat și inspectat”, spune Pauliina Kunvik, Director, Product Management Portfolio, Hiab.

Opțiunile de siguranță, precum opritoarele laterale hidraulice, blocarea hidraulică a containerului și a comenzilor, împreună cu dispozitivele de siguranță oferă protecție atât operatorului MULTILIFT Futura 18, cât și celor din jur. „Pentru noi, siguranța este mereu pe primul loc. Avem aceleași funcții de siguranță pe skiploader-ul Futura 18, ca și pe celelalte modele Futura, pentru a elimina riscurile inutile”, continuă Pauliina Kunvik.

„Comun pentru toate skiploaderele MULTILIFT Futura este faptul că sunt proiectate pentru o sarcină utilă mai mare, datorită construcției lor inteligente, ceea ce optimizează costul total de proprietate”, spune Henri Janhonen, director Sales & Product Business Management for Demountables la Hiab. „Lansarea MULTILIFT Futura 18 și, totodată, întregirea gamei noastre ne fac un jucător puternic pe piața globală de sisteme de încărcare tip skip. Am ținut cont de dorințele clienților noștri prin punerea accentului pe funcții și beneficii unice, oferte de service și pe siguranță. Suntem lideri în segmentul skiploaderelor și continuăm să fim un pionier în această industrie”, conchide Henri Janhonen.

MEq
By MEq decembrie 29, 2017 22:59