Hiab a lansat la IAA 2018 o gamă înnoită de macarale de reciclare Jonsered

MEq
By MEq octombrie 1, 2018 16:09

Hiab a lansat la IAA 2018 o gamă înnoită de macarale de reciclare Jonsered

La IAA 2018, Hiab, parte a Cargotec, a lansat gama modernizată de macarale de reciclare Jonsered pentru aplicații grele de reciclare. Aceasta face parte din strategia pe termen lung a companiei Hiab, prin care își asumă expertiza și oferta pentru segmentul Waste Management & Recycling. Noua gamă modernizată de macarale de reciclare Jonsered va face parte din oferta completă a Hiab pentru aplicații de deșeuri și reciclare.

Gama este compusă din șase modele de macarale cu capacități de la 10 la 16 tm. Macaralele de reciclare Jonsered împreună cu cârligele Multilift pot fi combinate într-o singură unitate cu comandă de la distanță, pentru operarea ușoară și eficientă.
Macaralele de reciclare Jonsered sunt renumite pentru durabilitatea și productivitatea lor, oferind soluții și caracteristici care prelungesc durata de viață a echipamentului. Cele două noi sisteme de siguranță, Safety+R și Safety+RS, vin să ofere siguranță clienților macaralei, dar și posibilitatea de a alege cea mai potrivită opțiune. Safety+R include toate caracteristicile esențiale de siguranță, în timp ce Safety+RS oferă caracteristici suplimentare pentru o operare mai eficientă și mai convenabilă a macaralei.

Dezvoltarea durabilă este esențială în strategia de business pe termen lung a companiei. Având în vedere creșterea volumelor de mărfuri la nivel mondial și cererea de soluții cu durată lungă de viață, soluțiile durabile sunt esențiale pentru viitor. Macaralele Jonsered vin cu un set de caracteristici care, pe lângă îmbunătățirea eficienței în operare, pot reduce și amprenta de CO2. Macaralele pot fi configurate pentru un sistem hidraulic cu pompă variabilă, care prelungește durata de viață a uleiului hidraulic și reduce consumul de carburant cu până la 20% în timpul operării. Fiecare macara este supusă unui proces nanotehnologic de pretratare și vopsire nDurance care-i asigură protecție împotriva intemperiilor. De asemenea, produsele Hiab au în componența lor oțel certificat, iar macaralele sunt reciclabile în proporție de 95%. Macaralele de reciclare Jonsered pot fi echipate cu rezervoare de ulei cu ciclon pentru o mai bună economie de combustibil și sunt compatibile cu utilizarea de ulei hidraulic ecologic.

Noutățile din gama de macarale de reciclare Jonsered de la Hiab sunt modelele 1250RZ și 1500RZ. Acestea au fost special proiectate pentru a face față ciclurilor dure de încărcare în aplicații grele de reciclare, precum manipularea deșeurilor metalice, unde este important să existe macarale cu performanțe ridicate, rapide și durabile, dar extrem de sigure în operare. Modelul Jonsered 1250RZ are un design compact, ușor și compact, cu un braț mai scurt, ceea ce înseamnă că poate fi montat pe vehicule mai mici, inclusiv pe toate camioanele Euro6. „Jonsered 1250RZ este macaraua de reciclare perfectă pentru camioanele mici”, spune Toni Kymäläinen, Product Manager la Hiab. „Este puternică, durabilă și rapidă, dar mai ușoară decât alte macarale din gama noastră. Deși a fost în principal proiectată pentru fier vechi și alte aplicații de reciclare grele, este extrem de adaptabilă și poate fi folosită și pentru manipularea materialelor – nisip, pietriș etc.”

MEq
By MEq octombrie 1, 2018 16:09

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest