Haulotte lansează cel mai compact telehandler al său: HTL 3207

MEq
By MEq aprilie 25, 2019 13:16

Haulotte lansează cel mai compact telehandler al său: HTL 3207

Compact și versatil, noul manipulator cu braț telescopic HTL 3207 de la Haulotte oferă o eficiență maximă pe șantierele mici, având o manevrabilitate excelentă și autonomie, în condiții de siguranță și confort optim.

Productivitate și precizie
HTL 3207 dispune de transmisie hidrostatică. Oferă cuplu optim, putere și viteză pentru un confort sporit la condus. Pedala inching este ideală pentru conducerea lină și progresivă, încât mașina să se apropie ușor de structură. Datorită mișcărilor proporționale, manevrele sunt intuitive, sigure și precise. HTL 3207 are o capacitate maximă de ridicare de 3,2 tone și este proiectat să ridice orice tip de încărcătură până la o înălțime de 6,85 m. Cu o rază scurtă de virare și o lungime de 4,67 m, noul utilaj poate accesa cu ușurință spații înguste. Se adresează nevoilor din sectoarele de construcții și industrie, unde performanța și dimensiunile compacte sunt interconectate.

Noul telehandler compact este ușor de utilizat. Cabina spațioasă și ergonomică oferă o vizibilitate optimă. Deoarece confortul este atât de important în munca de zi cu zi, scaunul complet reglabil cu amortizoare de șoc a reduce oboseala operatorului. Joystick-ul 4 in 1 controlează cu precizie toate mișcările. Toate comenzile (inclusiv butonul frânei de parcare) au fost poziționate specific pentru a fi ușor accesibile în funcție de frecvența lor de utilizare. De asemenea, indicatorul pentru momentul de sarcină, amplasat pentru a fi ușor de citit, include decuplarea automată, atunci când există riscul înclinării mașinii, și resetarea automată, în caz de defecțiune.

Versatilitate
HTL 3207 se adaptează la condițiile de la sol astfel încât operatorul să se poată concentra pe operațiile de ridicare în condiții de siguranță. Datorită anvelopelor de 20 inch, mașina poate depăși cu ușurință obstacolele de la nivelul solului. În modul de lucru ”șantier” (worksite), viteza este limitată la 8 km/h, din rațiuni de siguranță; în modul ”on-road”, telehandlerul se deplasează cu până la 25 km/h. Există trei moduri de deplasare ce asigură o manevrabilitate excelentă în orice mediu (2 WS, 4 WS sau crab). Noul telehandler Haulotte este o mașină multifuncțională ce poate fi rapid echipată cu mai multe accesorii: furci, cupe etc.

HTL 3207 este un utilaj fiabil, conceput pentru a fi ușor de întreținut. Instrumentul de diagnosticare furnizează operatorilor informații cheie despre funcționarea mașinii. Tabloul electronic cu retroiluminare centralizează toate informațiile despre starea de funcționare a utilajului, într-o monitorizare continuă. Pentru a optimiza costurile de nefuncționare, toate componentele ansamblului motor sunt ușor accesibile. Întreținerea e simplu și rapid de efectuat, îmbunătățind costul total de proprietate al mașinii.

MEq
By MEq aprilie 25, 2019 13:16

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest