Genesis grupează atașamentele de impact sub denumirea Impact Tools Group

MEq
By MEq aprilie 12, 2018 16:54

Genesis grupează atașamentele de impact sub denumirea Impact Tools Group

Genesis Attachments a introdus Impact Tools Group, patru familii de produse avansate tehnologic, ce presupun o întreținere minimă, concepute pentru industriile de demolări, construcții, utilități, excavări și mărunțire a betonului. Grupul de atașamente extrem de productive și ușor de utilizat – compus din seia de ciocane hidraulice GHB, freza GCG Cyclone, cupa de sortare GBS și cupa de concasare GBC – le permite clienților să aleagă acum dintr-o gamă mai largă de instrumente Genesis.

Disponibile într-o gamă completă de modele, cu clase de energie de impact de la 339 la 16.270 Nm, caracteristicile de vârf ale ciocanelor hidraulice GHB includ un raport optim de putere-greutate, viteză și putere ce pot fi reglate pentru a se potrivi materialului în care se lucrează, protecție la foc și un sistem unic de autolubrifiere a ciocanului.

GCG oferă avantaje de design superioare frezelor tradiționale, având un sistem hidraulic cu două furtunuri (ce elimină necesitatea unei linii de scurgere și simplifică instalarea), un sistem de pornire ușoară și supape de protecție (protejează motorul la suprapresiune, supraîncălzire și utilizare incorectă).

Cupele de sortare GBS oferă o soluție mobilă și rentabilă pentru dimensionarea materialelor naturale de rocă și reciclare pe șantier – rapid și eficient. Tamburul extralarg presupune o productivitate mai mare, cu site individuale înlocuibile pentru presortare și sortare finală.
Spre deosebire de concasoarele convenționale, seria GBC are o mișcare unică (în formă de opt) și agresivă de concasare, care ajută la obținerea unui produs fracționat de înaltă calitate, permițând agregatului să fie refolosit pe șantier. Plăcile fălcilor foarte mari asigură o performanță optimă și o durată mai lungă de viață.

MEq
By MEq aprilie 12, 2018 16:54

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On GooglePlus