Gama de macarale ușoare Effer se extinde cu două modele

MEq
By MEq februarie 8, 2018 15:42

Gama de macarale ușoare Effer se extinde cu două modele

Aceste două modele pe care Effer le lansează pe piața globală în 2018 sunt echipate cu sistemul avansat de management electronic Progress 2.0. Sunt macarale concepute pentru cine are nevoie de un echipament ușor, capabil să facă față în diferite aplicații, în condiții de siguranță.

Effer a creat modelul 80.2 pentru operatorii care au nevoie de o macara ușoară, multifuncțională. Datorită sistemului de management electronic Progress 2.0, este posibilă configurarea brațului pentru a lucra cu nacelă sau troliu. Prin intermediul telecomenzii, 80.2 coordonează picioarele de calare la sol, macaraua fiind echipată cu un sistem automat de încetinire a rotației la sfârșitul cursei, pentru a evita balansul încărcăturii din cârlig. Cu Progress 2.0, performanța este optimizată în conformitate cu geometria brațului, iar cu funcția Virtual Shield se pot evita coliziunile cu cabina camionului.

Modelul 125 este tot o macara în gama ușoara de la Effer, disponibilă și în configurațiile cu vârf rabatabil (jib) și dotată cu sistemul Progress 2.0. Performanța este optimizată permanent în funcție de geometria brațului, macaraua beneficiind și de funcția Virtual Shield. Clientul poate opta pentru rotirea hidraulică a cilindrilor picioarelor de calare. Stabilizatoarele se extind hidraulic.

MEq
By MEq februarie 8, 2018 15:42