Gama de macarale cu braț articulat Hyva acoperă acum intervalul 1 – 165 tm

MEq
By MEq iulie 30, 2018 22:25

Gama de macarale cu braț articulat Hyva acoperă acum intervalul 1 – 165 tm

Odată cu lansarea a patru noi game de macarale, Hyva își consolidează poziția de producător de top de macarale cu braț articulat montate pe șasiu de camion. Concepute pentru a completa liniile sale de succes din clasa de 13-16 tm, noile game de produse oferă acum soluții pentru fiecare industrie și tip de aplicație, de la minerit până la întreținere, de la construcții până la utilizări urbane. Linia New Crane va fi prezentată în toamnă la IAA 2018 Hannovra, Germania.

Cu un total de 24 de modele, noile macarale se încadrează în clasa 8 -20 tm și includ următoarele game:
– Gama HT de macarale cu braț telescopic. Compacte, ușoare și lesne de operat, macaralele din gama HT sunt ideale în aplicații urbane de recuperare/ridicare de autovehicule.
– Gama HB de macarale cu braț articulat. Este concepută pentru a optimiza costurile și performanța în operațiuni de încărcare/descărcare.
– Gama HC de macarale de înaltă performanță cu braț articulat. Sistemul de braț cu dublă articulație face ca aceste macarale să fie soluția perfectă în aplicații complete de ridicare.
– Gama HC…K de macarale cu braț articulat scurt cu dublă articulație. Instalate pe șasiuri compacte de camion și concepute pentru manipularea sarcinilor mari, aceste macarale sunt ideale în construcții.

Toate macaralele Hyva sunt extrem de versatile și oferă o gamă largă de configurații. Odată cu adăugarea New Cranes Line, Hyva își extinde acum portofoliul de la 1 la 165 tm, acoperind toate nevoile clienților. În timp ce fiecare produs Hyva este proiectat și construit pe principiile de bază ale companiei – siguranță, fiabilitate și ușurința utilizării –, inovația este un semn distinctiv al produselor Hyva. New Crane Line oferă cea mai nouă generație de inovații de la Hyva:
– Dynamic Load Diagram, care oferă verificarea avansată a capacității de ridicare a macaralei în funcție de stabilitatea camionului;
– Magic Touch, care permite plierea și deschiderea automată pentru transport și pentru pozițiile de lucru. Ambele aceste funcții îmbunătățesc atenția operatorului, nu sunt consumatoare de timp și cresc productivitatea.
– Noua stație de control introdusă de Hyva are un control integral al macaralei și stabilizatorilor, o poziție ergonomică și o interfață prietenoasă ce crește eficiența și siguranta operatorului, odata cu productivitatea.

New Crane Line este produsă într-o nouă linie de asamblare dedicată din Poviglio, Italia, dezvoltată în conformitate cu cele mai bune principii de producție în ceea ce privește calitatea și eficiența. „Cu New Crane Line putem oferi acum capabilități excelente la nivelul întregii game de macarale montate pe șasiu de camion, într-o varietate de configurații, de la 8 la 20 tm”, a explicat Davide Catellani, director al diviziei de macarale. „Cu un design de ultimă oră, dar și cu noi sisteme hidraulice și electronice, oferim mai multe opțiuni, performanță, siguranță și ușurință în utilizare în întreaga noastră gamă nouă”.

MEq
By MEq iulie 30, 2018 22:25

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On GooglePlus