Gama de anvelope BKT cu specializare forestieră

MEq
By MEq august 25, 2017 11:52

Gama de anvelope BKT cu specializare forestieră

Astăzi, printre cei mai mari producători de anvelope Off-Highway, BKT a dezvoltat modele specifice destinate lumii forestiere. Soluții concepute pentru a aborda cele mai diferite aplicații forestiere în situații dificile, pe terenuri și suprafețe neregulate, noroioase, care prezintă adesea obstacole, bușteni sau multe altele care ar putea deteriora anvelopele. Din acest motiv este nevoie de putere, rezistență, capacitate de purtare a sarcinii, stabilitate și caracter în cele mai dificile momente. Anvelopa este fundamentală pentru a obține maximum de la mașină, și aceasta este ideea care deosebește fiecare produs BKT: să fie cel mai bun în orice condiție.

Compania s-a gândit la toți acești factori atunci când a proiectat și lansat pe piață propria gamă de produse pentru silvicultură. Un context în care lucrează diferite mașini și echipamente potrivite pentru a îndeplini cele mai diferite sarcini: de la harvestere și mașini de încărcare a lemnului până la cele pentru extragerea trunchiurilor și chiar pentru transport.

BKT oferă patru linii diferite de produse forestiere: Forestech, FS 216, TR 678 și F 240. Aceste anvelope au în comun rezistența, ceea ce înseamnă o viață lungă a produsului și care, la rândul său, se traduce într-un număr redus de înlocuiri și nefuncționări, cu avantaje ecologice și economice.

Forestech este anvelopa BKT care se mișcă în pădure cu mare putere și rezistență, chiar și în cele mai dificile situații de lucru. Călcâiul său robust și zona umărului ranforsat asigură o rezistență ridicată la perforații. Nu uităm de tracțiune, un element esențial pentru a lucra pe acest tip de sol. Toate aceste caracteristici fac din Forestech anvelopa ideală pentru forwardere (transportoare). Aceasta este disponibilă în trei dimensiuni diferite: 600/55 – 26.5, 710/45 – 26.5 și 750/55 – 26.5.

FS 216 cu siguranță nu este de mai puțin. Rezistența extraordinară la tăieturi și lacerații fac din aceasta soluția ideală nu numai pentru forwardere, ci și pentru skiddere (tractoare articulate). Durabilitatea, canelurile ranforsate și rezistența ridicată la perforare sunt punctele sale de forță. Tracțiunea excelentă, auto-curățarea și capacitatea mare de purtare a sarcinii completează identikit-ul acestei anvelope disponibile în opt dimensiuni diferite, fiecare dintre acestea cu două versiuni diferite: cu structură din centuri de oțel sau în aramidă: 18.4 – 26, 23.1 – 26; 28L – 26, 18.4 – 30, 24.5 – 32, 30.5L – 32, DH 35.5L – 32 și 18.4 – 34.

TR 678 este destinat în schimb utilajelor forestiere de recoltare. În comun cu celelalte două modele are putere și rezistență, trăsături fundamentale pentru această aplicație. O anvelopă foarte versatilă, care se pretează bine la operațiile de excavare fără a renunța la caracteristicile de auto-curățare și de tracțiune excelentă. Vine în două dimensiuni diferite disponibile: 600/65 – 34 și 700/55 – 34.

Gama este închisă de F 240, cea mai recentă dintre anvelopele BKT dedicate silviculturii, proiectate special pentru transportul buștenilor. Printre principalele sale caracteristici ies în evidență tracțiunea remarcabilă, proprietăți excelente de auto-curățare și manevrabilitatea deosebită. De asemenea, compusul particular și superior a canelurilor asigură un ciclu de viață prelungit precum și rezistență la uzură, tăieturi și lacerații. În cele din urmă, lărgimea amprentei mărește și îmbunătățește stabilitatea pe teren. F 240 este disponibilă în două variante diferite 18 – 15.5 și 400 – 15.5.

Căutarea unor performanțe tot mai bune și a rezultatelor este obiectivul ambițios al BKT, care propune o ofertă detaliată de produse rezistente, sigure și cu caracter, perfecte pentru a satisface pe deplin nevoile utilizatorului. Chiar și în sectorul forestier, unde provocările sunt la ordinea zilei.

MEq
By MEq august 25, 2017 11:52